Kjøp Ullmax - 30% til Åssiden IF

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Des 2008

Oppfordrer alle som skal kjøpe boxere, sokker,  Superundertøy, gensere eller lue om å bruke Ullmax. Produktene fås i Microfiber, Merinoull eller  Ullfrotté.

Produktene gikk til topps i en test på VG i fjor hvor alle de kjente merkene ble banket både på kvalitet og pris!

Dette kan kjøpes fra Nettsidene våre og da går hele 30% av kjøpesummen til klubben. klikk på ”Handle her” på Ullmax reklamen til høyre.

Viktig at det kjøpes via nettsiden vår for at Åssiden får tilbakebetalt 30% av alt som handles (blir ikke dyrere for dere).

Nå er dette ekstra aktuelt som julegaver også.

 

 

Hva er Ullmax ?

Ullmax er et annerledes inntektskonsept. Det er skapt for å styrke idretten i ditt nærmiljø uten at idretten må foreta kostbare investeringer.

Konseptet er utprøvd med stor suksess, og de fleste sier at produktene selger seg selv! På fem år har foreninger i Norge tjent 70 millioner kroner på salg av Ullmax!

Kvalitet

En million Ullmaxsokker er solgt!

Det må være en årsak til at våre sokker er så lettsolgte. Vi tror ganske enkelt at folk trives i dem og bryr seg om hva de har på føttene. I år har vi sterkt fokus på sokkene våre. De er ytterligere forbedret – til samme lave pris.

Kalde fakta: Alle sokkene er maskinelt rundstrikket uten irriterende sømmer og med innvendig størrelsesmerking. Forsterket på hæl og tå. Sokkene finnes i fire ulike kvaliteter.



Vår mest populære kvalitet!

Våre mikrofiberprodukter lages i en kunstfiber som har kommet høyt opp i produkttester når det gjelder kvalitet og pris. Denne sesongen presenterer vi for første gang mikrosett for barn helt ned til 2 år.

Kalde fakta: Plaggene er laget i 100 % mikrofiber polyester med en særdeles god evne til å transportere fuktighet uten at man føler seg fuktig. Mikrofiberen er antibakterielt behandlet ( motvirker lukt ) er sydd med flate sømmer, har utvendige merkelapper og er lengre
bak enn foran.

Vekt: 180 g/m2


Merinosettet er svært rimelig i markedet!

Merinoullen er lett og kløfri med meget god isolasjonsevne. Nytt for sesongen er lue i Merinoull.

Kalde fakta: Merinoullen er ekstra myk og varmende selv i fuktig tilstand, samt luktfri pga lanolinen i ulla. Flate sømmer og utvendige merkelapper. Er brennbarhetstestet og godkjent av NS- EN ISO 6941: 1995 og NS- EN ISO 6940: 1995.

Ullvaskemiddel anbefales.

Vekt: 230 g/m2



Med Ullfrotté fryser du ikke!

Ullfrotte er det perfekte plagg på kalde dager. Mange som jobber ute i all slags vær forteller at denne kvaliteten må til for ikke å fryse.

Kalde fakta: Store luftisolerende løkker av myk merinoull mot kroppen gir en ekstra isolajonsevne. Ulla isolerer selv om plagget blir fuktig. Flate sømmer og utvendige merkelapper.

Ullvaskemiddel anbefales.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.