A-laget i full gang etter juleferien

Postet av Åssiden IF - Fotball den 9. Jan 2009

Åssia har kommet godt i gang med vintertreningen etter en lang juleferie. Første test blir Kollen-cup`n førstkommende helg.

Første uka med trening har vært veldig bra. God kvalitet og svært godt fremmøte. Fremmøte har ligget på 20-22 spillere på hver trening. Oulie og Friise er fortsatt i militæret, men trener når de har perm. Røed har egentrening foreløpig, og vil komme sterkt tilbake. Ottesen prøver seg igjen etter en tid med sykdom og spill på B-laget. Flåterud Johansen dro i militæret torsdag men ble sendt rett hjem igjen. Noe vi er glade for og Simen er klar for ny sesong.

Første test blir Kollen-cup lørdag 10. januar. Åssia er i pulje med Konnerud, Marienlyst og en av vinnerne av fredagens kval.

Kampene:

kl 1400    Konnerud-Åssiden

Kl 1630    Åssiden-Vinner P2

Kl 1810    Åssiden-Marienlyst

Troppen ser slik ut: Syvertsen, Carlsen, Madsen, Flåterud Johansen, Håkansson, Andresen, Bretvik, Hougen, Oland, Cetin, Meyer, Knudsen, Walseth, Hermansen, Lim, Hegg.

Hvert å merke seg at Håkon Knudsen og Sebastian Håkansson får sin debutt i a-lags sammenheng. Begge kommer fra egen junior avd.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.