Ingen god dag for Åssia...

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Jan 2009

Det ble ingen god dag for Åssia torsdag kveld. Juniorgutta fikk som forventet en tøff kamp mot Konnerud og tapte fortjent. A-laget tapte også fortjent med 1-3 mot et godt MIF II lag.

A-laget tapte 1-3 for MIF II, det stod 0-0 til pause men det var MIF som var nærmest scoring selv om Åssia hadde en ball i stolpen ved Bretvik.

MIF var klart best i første halvdel av omgangen og skapte trøbbel for Åssia med hurtige og ballsikre spillere. MIF burde ha tatt ledelsen ved et par situasjoner tidlig i kampen. Kampen jevnet seg ut i siste del av omgangen og Åssia kom mer med. Det ble gjort mange bytter av begge lag i pausen. MIF startet også andre omgang best og tok ledelsen med 3-0 etter godt spill og et stillestående Åssialag. Åssia kom også i denne omgang bedre med ettehvert og reduserte til sluttresultatet 1-3 ved Meyer. En flott prestasjon av unge Meyer som banket ballen i mål på volley.

Dette vare en kamp under vanlig standart av Åssiagutta. Åssia hang ikke med på MIFs hurtige spill og duellspillet var fraværende i store deler av kampen. Det positive var at Åssia kom sterkere utover i begge omgangen og at mange fikk prøve seg mot et godt lag.

Et ungt og urutinert juniorlag fikk det som ventet vanskelig mot Konnerud og tapte klart. Innsatsen var imidlertid god og gutta stod godt på. Det jobbes godt og laget kommer til å få en god stigning utover vinteren/våren.