Juniorene godt i gang!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 31. Jan 2009

Vi er, endelig, godt i gang både med treninger og kamper. Klubben har fått ordnet meget gode treningsfasiliteter og vi har 4 felles økter i uken. Første kamp er allerede gjennomført, hvor vi torsdag tapte 1-7 mot ett godt Konnerudlag i Telenor Cup. Men basert på at vi hadde kun 6 fotball økter sammen før denne kampen og mange nye spillere, samt flere spillere i nye posisjoner, var dette helt "forventet".
Lørdag slo vi Asker 2 og Liungen i Mif cup og tapte, igjen, mot Konnerud og ble nest beste 2èr lag og dermed ikke sluttspill. Allerede nå så vi fremgang, spesielt på 1 og 2 forsvarsjobben, sideforskyvning og press/agressivitet på/rundt motstanders ballfører.
Vi har, heldigvis, fått flere nye spillere, Jonathan, Vinoth og Quan fra Godset + Robin fra SSK, i tillegg har Espen Skogheim kommet tilbake etter ett hvileår og flere spillere er på gang, i tillegg til at stammen fra i fjor med 92 og 91 spillere er med.
I tillegg har vi 3-4 spillere som er med i a-stallen og som ikke trener/spiller fast med oss. Samt at bl.a Daniel dessverre må ta det rolig noen uker fremover.

Som tidligere nevnt, mange spennende spillertyper, men vi har også utfordringer - først og fremst ligger dette i å utvikle hele laget, både defensivt og offensivt. Soneforsvar, posisjonering og offensiv samhandling, med motsatte bevegelser vil være hovedpunktene i treningsarbeidet. I tillegg skal vi bli betydelig bedre rent fysisk-både styrke og kondisjon, samt at agressiviteten må bli bedre, både med og uten ballen i laget. Formasjonsmessig vil det nok bli 1-4-4-2 som blir valgt, med varierende presshøyde.

Treningstider:
Mandag kl 1730-1900 Årbogen
Onsdag kl 1730-1900 Konnerud
Torsdag kl 1800-2000 Akropolis(løpetur og felles økt i sal med instruktør)
Søndag kl 1730-1900 Årbogen

Neste kamp er allerede 7. februar mot Liungen i Telenor Cup.

Mer info om laget, spillere, kamper osv kommer fortløpende

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.