Tap for Oslo City

Postet av Åssiden IF - Fotball den 23. Feb 2009

Åssia møte Oslo City fredag kveld. Kampen gikk i Valhall. Det endte med et solid 0-5 tap for de blå/hvite. Dog var det noe fremgang fra en begredelig kamp mot Vestfossen.

Det endte også denne gangen med et fortjent tap. Oslo City var et meget godt lag som holder minst god 2. div standard. Det sto 1-0 til City etter første omgang, andre omgang hang ikke åssiaspillerne med på den store banen og til slutt ble det 0-5 tap.

Laget: Syvertsen, Hougen, Håkansson, Holm, Andresen, Hansen, Oland, Meyer, Bretvik, Walseth, Lim, Hermansen, Ottesen, Cetin.

Åssia skulle gå ut med lavt press, og ligge kompakt defensivt. Åssia gjør en ok første omgang og slapp ikke motstanderen til ofte. Et ballsikkert Oslo City lag hadde ballen mye. Men Åssia forsvarte seg godt og den defensive strukturen var ok. Det ble imidlertid noe langt frem når man vant ballen. Offensivt ble det for upresist og tamt. Ut over omgangen fikk Åssia et lite grep om tingene, og det var i denne perioden Oslo City tok ledelsen etter en kontring fra corner. Selv om vi har relativt god kontroll bakover så ble vi løpende mye etter og vi var heller ikke gode nok i duellspillet.

Oslo City er et godt pasningslag og de var gode med ball. De varierte bra mellom korte og lange pasninger. Åssialaget ble slitne utover andre omgang og Oslo City kunne sette 4 baller i mål. Selv om vi lager 3 av målet så vinner City fult fortjent. Selv om vi kan se fremmgang fra sist kamp er dette ikke godt nok i forhold til hva vi ønsker. Vi mangler vilje trøkk og engasjement i spillet vårt.

Det er nok å jobbe med og vi ser frem i mot neste kamp som er mot Runar, lørdag kl 1400. Kampen går i Sandefjord.