Ok 1. omg, god 2. omg.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Mar 2009

Åssiden spilte uavgjort 1-1 mot Runar i Sandefjord lørdag. Det ble en relativt jevn 1. omgang med et lite spilleovertak til Runar. Andre omgang var Åssia klart best men slet med å komme til gode avslutningsmuligheter.

Runar - Åssiden    1-1 (Meyer)

Laget: Oulie-Andresen, Holm, Madsen, Hougen-Cetin, Oland (Hansen 45), Hermansen-Bretvik (Nije 75), Meyer, Walseth

Åssiden og Runar spilte 1-1 på lørdag, det stod 0-0 til pause. Åssia presset på i andre omgang mens Runar var farlige på kontringer.

Det var på en god overgang midtveis i andre omgang Runar tok ledelsen. Åssia svarte ved Meyer som headet inn til 1-1. Runar fikk rettmessig straffe mot slutten av kampen men debutant og en meget god Oulie reddet mesterlig. Selv  om Åssia var det klart beste laget i andre omgang så ble det jevnt sjansemessig. Åssia kom til mange gode muligheter men slet med å komme til klare sjanser. Runar var farllige på gode overganger. Så uavgjort var et greit resultat totalt sett.

Runar var et typisk Vestfold lag de prøvde å spille fotball og lykktes godt i 1. omgang. Selv om Runar kanskje er det svakeste laget vi har spilt mot i vinter så var denne kampen et skritt i riktig rettning. En god forbedring fra de tidligere kampene. Vi ser konturene av et lag og det begynner å ligne det vi skal ligne på.

Neste kamp er mot Holmen, lørdag 8. mars kl 1530 på Holmen kunstgress.