"uinspirerte" juniorer tapte 1-3 mot IBK

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Mar 2009

Dagens kamp, i flott vårvær på Årbogen, endte med fortjent 1-3 tap mot IBK.

Vi stilte med 13 spillere, pga stort frafall pga skader/sykdomm/ferie og da Vinoth dessverre måtte "kast inn håndkleet" under oppvarmingen, ble det enkelte rokkeringer som ikke "falt heldig" ut.

Yunus
Ola - Morten - Simen - Nhu
Dan - Anders - Alen - Nico(ut med skade etter 28 min/Ghader inn)
Tom Erik og Quan

Som sagt, endel spillere som måtte "ta nye posisjoner" og allerede fra avspark var agressiviteten "borte", både i fremre og bakre ledd - da blir det vanskelig for midtbanen å komme inn i kampen. Både bevegelsene og ikke minst "trøkk" i bevegelsene var elendig, vi var for sent inn i dueller, falt ikke av - raskt nok når vi skulle falle, pumpet ikke frem når vi skulle og sideforskyvningen var også for slapp, buet ikke løpene i bredden og backene var stort sett aldri over midtstreken i første omgang - årsverste er en grei oppsummering av 1 omgang, hvor IBK får 2 enkle scoringer.

Andre omgang er noe bedre, skulle ikke mye til, men vi skaper få sjanser og klarer aldri å legge press på IBK. Igjen dårlige bevegelser og svært få initiativ, samt at pasningskvaliteten er svak-når i tillegg ingen verken klarer/tør å sette fart med ball for å utfordre rom, blir det enkelt for IBK. Taper en duell på corner 0-3 og får en heldig redusering etter innlegg av Ola, som keeper "mister i eget mål".

Som trener blir det vanskelig, også fordi vi ikke har innbyttere, prøver enkelte spillebytter av posisjoner - men flyter "bare problemet" fra en lagdel til en annen, Quan gjør en god jobb på midten og er agressiv og "Vil noe hele veien" men da mister vi trøkket fremme.

Nei, oppsummering er enkel - altfor dårlig, men desto viktigere å få slike kamper - da skjønner forhåpentligvis spillerne at trøkk/vilje må ligge i bunnen av på alle kamper - det gjelder alle 11 som spiller.

Minst dårligst på ett tafatt Åssialag var Quan og debutanten Alen fra Holmestrand, samt at Yunus igjen gjennomfører en god kamp-alle de andre presterer en kamp langt under pari.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.