4-plass i Drammenscup for Åssiden's Jenter

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Mar 2009

Åssidens jenter gjorde en god turnering og overrasket alle ved å havne på en flott 4-plass i årets Drammens cup i klasse J15/16.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det som kjennetegnet jentene i turneringen var viljen og "innsatsen", de simpelten ville videre i cupen og vise at de har noe å fare med ! Uten tap i innledende runde mot lag som blant annet Asker & Stabæk står det respekt av.

 

Lørdag

Innledende runde gikk på åssia banen på lørdag ettermiddag og endte som følger;

ÅIF - Asker 1-0, scoring ved Benedicte

ÅIF - Svelvik 1-0, scoring ved Benedicte

ÅIF - Stabæk 0-0

Lørdag startet med en noe overraskende seier mot Asker, i denne kampen spilte jentene flott og kontret inn seiersmålet. hadde vi vært litt heldigere så kunne det fort vært flere mål i denne kampen som vi henger godt med i, for all del asker hadde også sine muligheter men seieren føltes fortjent.

I kampen mot Svelvik ble mye gi og ta hvor resultatet fort kunne havnet motsatt vei men vville mest og dro i land en 1-0 seier igjen ved Benedicte som er rask og løper fra forsvarerene.

Mot Stabæk begynte vi å kjenne dagens kamper i beina men allikevel klarte jentene å bite godt fra seg og vi holdt et godt motstanderlag unna scoring. Skal innrømme at det var nære på ved et par anledninger. Vi ender på 2plass i pulja og går til A-sluttspill på søndag.

Søndag  

Kvartfinale

ÅIF - Solberg 2-1, scoring Benedicte 2

Lokalderby mot Solberg i kvartfinalen, åpner noe nervøst men vi får etterhvert en scoring og får roa oss ned noe. Det ser ut til at vi skal styre inn en seier denflotte søndagen på Konnerud men som det ofte er i fotball slapper vi av litt for mye bakover og får en skikkelig på tryne knappe 5min før slutt. Solberg øyner avansement/eventuelt straffekonkurranse og presser oss i sluttminuttene. Men jentene har ikke kommet til Konnerud for å spille en kamp, de går i "kjeller'n" og tar ut noen magiske krefter og vi klarer å score et flott mål mot slutten som sikrer semifinale mot Stabæk.

Semifinale

ÅIF-Stabæk 0-6

Vi møtte et heltent Stabæk lag samtidig som vi slet litt med småskader før semifinalen samt en del ben som begynte å bli meget tunge. Det var tydelig at Stabæk ønsket seg finaleplass samt få den seieren de ikke klarte å få lørdag ettermiddag mot oss, de tar kommandoen fra start av og gir oss en leksjon i fotballspill. jentene jobber det de kan men raske og gode Stabæk spillere gjør som de vil og kampen ender til slutt 6-0 i deres favør uten at vi skal henge med hodet av den grunn. Finalen dro de også i land så dette var turneringens beste lag vi møtte.

Bronsefinale

ÅIF-Lier 0-1

I den siste av dagens kamper jobber vi det vi kan og satser på kontringer men kreftene er i ferd med å ebbe ut, så mesteparten av spillet foregår på vår halvdel i denne kampen. Lier har litt mer igjen og klarer å sette det avgjørende målet og drar i land 3-plassen å årets Drammens cup.

Trenerteamet er meget fornøyd med innsatsen til jentene i turneringa, flott oppkjøring mot sesongen. Ingen kan fremheves da det er en kollektiv innsats som gjør at vi ender på en flott 4-plass i cupen.

Som dere ser av bildet så tok de ut alt av krefter og jentene ble faktisk beste Åssia lag i årets turnering !

Stor takk til de trofaste tilskuerne våre som alltid stiller og som gjerne også bidrar med "gode sidekommentarer" underveis. 

Supportere med mye "gode råd" !(?)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.