Old seier i prestisjeoppgjør!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Mar 2009

Etter en jevn kamp på 2x25 min måtte det streffekonk til for å avgjøre det klassiske oppgjøret mellom Young og Old.
Young tok ledelsen etter ca 12 minutter. En corner som ble slått av Nico datt ned og havnet etter mye klabb og babb hos Ahmed, som dunka til. 1-0 var også fasiten til pause.

Old måtte spille 2.omgang med 10 mann. Leiesoldaten David Aronsen fra b-laget måtte gi seg på grunn av krampe(?). Utrolig nok førte dette til at Old fikk et bedre tak på Young, og etter ca 36 min spill utligner Walseth. Et tidlig slått frispark i bakrom, backen til Young står å sover(?) som gjør at unge Walseth får muligheten. Han feiler aldri.

I forkant av frisparket som førte til 1-1 målet skulle Young kanskje hatt et straffespark. Henrik feller Bretvik, men et kanskje kunstig fall fra undertegnede fører til at dommer Tom Stryken ikke velger å blåse.

Kampen ebber ut i 1-1 og lagene blir enige om å avgjøre kampen med straffer.

Begge lagene scorer på den første.. Alex er uheldig og skyter himmelhøyt over.- Det var en svær gresstusst i veien som ødela, sier Alexander til aif.no!

Old er sikre på sine straffer og vinner 6-5..

Ufortjent...? Fortjent...?

Uavgjort hadde vært det beste der finspillet uteble. Kampen hadde forøvrig høy temperatur og mange frekke kommentarer.

BILDER KOMMER SENERE GRUNNET TEKNISKE PROBLEMER!