Drammencup 2009 vel overstått

Postet av Åssiden IF - Fotball den 31. Mar 2009

Det har vært stor fotballaktivitet i Drammen i helga. Norges største kunstgressturnering

ble arrangert på 8 baner i helgen. Det var deltagerlag fra store deler av østlandet, og i tillegg Junkeren i 14 årsklassen som kom helt fra Bodø!

Godt samarbeid mellom klubbene Konnerud, Strømsgodset, Skiold, DBK og Åssiden gjør dette til en stor fotballbegivenhet i Drammen. Vi fikk mye skryt av arrangementet fra andre klubber. Både det sportslige, fasiliteter og kafedriften på Åssiden var de veldig fornøyde med.

 

Dugnad

Et så stort arrangement som dette krever stort engasjement og dugnadsvilje.

Vi ønsker derfor og takke alle som stilte opp og gjorde en flott jobb i løpet av helga.

Spesielt vil vi takke ledere, spillere og foreldre til klubbens juniorlag.  Disse, med Helge og Ingebrigt i spissen, har gjort en fremdragende jobb alle tre turneringsdagene.

Vil i tillegg trekke frem Liesl for kjempejobb med logistikk rundt serveringen, samt vår faste Speaker Egil Knudsen som var der samtlige kamper! Er sikker på at ingen andre baner hadde noe i nærheten av samme service, med presentering av lag og dommere, opplysning om målscorere, og full kontroll på sluttspill for lagene videre.

 

Sportslig

Det som virkelig gleder oss etter helgens kamper er den flotte innsatsen til jentelaget . Jentene imponerte med flott spill og god innsats gjennom hele turneringen  . Dette resulteterte med  en flott fjerdeplass og medaljer.  Vi gratulerer !

G-16 spilte seg frem til A-sluttspillet. Her røk de dessverre ut på straffer mot Holmen som for øvrig tapte finalen på straffer.

G-15 spilte i snødrevet på fredagskvelden . Gutta gjorde en god innsats og spilte uavgjort mot et av finalelagene, samt Teie. Jevn gruppe, og i siste kampen mot Glassverket kunne de både vinne gruppen eller bli sist. Litt tynn stall og med skader hadde de ingen innbyttere og tapte  1-0 etter en jevn kamp, og da holdt det ikke til sluttspill denne gangen .

G-14 fikk det tøft i innledende. Greide så vidt og kapre tredjeplassen som ga B-sluttspill. Her røk de ut i første runde på søndagsmorgenen.

G-13 klarte og kvalifisere seg til A-sluttspillet. Cupspillet ble også kortvarig for klubbens yngste deltakere. Tap også her i første runde, men en fin trening og erfaring med 11-er fotball.

 

Takk til alle for god innsats

Mvh Jr. AU


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.