Knepent tap mot Fyllingen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 31. Mar 2009

Åssia tok ledelsen 1-0 etter 30 minutter. Et langt kast fra Sai Lim ble stusset videre av David OG Henrik.. Ballen detter ned på ca 15m rett foran Ole Walseth, han gjør det han kan best. Scorer!
Det skulle ikke gå lang tid før 2.divisjonslaget utlignet, det kommer et innlegg på første stolpe som blir stusset videre pga kommunikasjonsfeil i Åssias bakre rekker. Ballen treffer hodet til en Fyllingenspiller og går i mål.

1-1 til pause

Det er varmt for gutane i dag(25+),og dette merkes. Men etter en treg start i 1.omgang kommer vi mer på hugget og uttover i 2.omgang er det faktisk Åssia som presser 2.divisjonslaget fra Bergen. Vi kommer til gode muligheter foran mål og vinner fler dueller enn i 1.omgang. Det er bare små marginer som gjør at vi ikke tar ledelsen en gang til.  Men som den flyten A-lager er inni nå, så går ikke ting Åssias vei. Fyllingen scorer etter at de trøkker oss bakpå, et innlegg blir slått, og på bakre står 3 gulkledde mot bare EN blåkledd. 1-2 til Bergenslaget.. 3-1 kommer ca 10 min før slutt. Corner blir slått på bakre, det ser ut som vi har kontroll, men en gulkledd får snu seg på 11m og dunke ballen inn bak en sjanseløs Åssiakeeper.

3-1 blir sluttreslutet i en kamp vi ikke gjør oss bort på noen måte. Ting vi må forbedre til neste kamp er å flytte beina kjappere, kommunikasjon og fylle på foran boksen. Ellers kan vi vel si at det var en godkjent kamp. Resultatet tenker vi egentlig ikke på, det er derimot spillet vi fokuserer på.

Neste kamp er lørdag mot Bøler fra Oslo. De kom på 6.plass i fjorårets 3.divisjon i Oslo. Laget har større ambisjoner i år, men dette er et lag vi har gode muligheter til å slå. Følg med videre for oppdateringer!