Snart slutt...

Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Apr 2009

Det går mot slutten på årets treningsleier. Det er trist, men det er mange tunge bein i gruppa og gjengen gleder seg litt å komme hjem.

 

- Jeg kommer til å savne pommes frites hver dag, og ikke minst den deilige massasjen jeg har fått her på hotellet, sier Tom Stryken til aif.no

A-laget har gjennomført 10 treninger med en varighet på ca 1 time og 45 min, stjernene har i tillegg spilt en kamp mot Fyllingen(1-3). Alt som gjenstår er en aller siste kamp mot Bøler fra Oslo. Kampen går kl 1600 lokal tid. Dette er genralprøven for A-laget før den viktige cupkampen 2.påskedag mot Lille-Tøyen.

 

- Det som er viktig i dag, er at vi kan ta med oss en god opplevelse hjem til Åssiabanen, sier trener Pål Hansen til aif.no

 

Når det gjelder avslutninga på turen kommer den i kveld. Det vil bli servert god mat på hotellet, samt tyrkisk underholdning. Spillerne står fritt til å velge hva de ønsker å drikke. Minner om at hotellet har en fri bar, så mulighetene er mange:) Da gjenstår det bare å si at vi satser på og få med alle hjem igjen.

 

Flyet lander forresten på Gardemoen kl 1630...

En grundigere oppsummering kommer senere!

 








Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.