Alexander Hermansen viser oss rundt på Emirhan Hotel

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Apr 2009

Etter oppfordring fra våre kvinnelige lesere har hurragutten Alexander Hermansen sagt seg villig til å stille opp på en billedreportasje fra hotell Emirhan i Tyrkia. Dette for å glede våre kvinnelige fans og samtidig oppfordre de om at det fremdeles er ledige plasser på tribunen til kampen 2.påskedag mot Lille Tøyen.

Vi bodde som sagt på Hotell Emirhan i Side under årets treningsleir. Det var sol hele uka og gav rammene for billedreportasjen et fantastisk utgangspunkt på et herlig hotell.


Neste års juligutt i ÅIF-kalenderen tok oss med på en liten rundtur på hotellområdet.

La oss begynne utenfor hotellet hvor det stod en ekte Harley Davidson motorsykkel. Alexander er også en ekte Åssiagutt som er inne i sin 3 sesong på a-laget til ÅIF. Fra han var liten gutt har han slitt ut flere fotballsko med den vakre blå-hvite Åssiden drakta tett mot kroppen og nærmest hjertet. Klubbfølelse betyr mye for denne emosjonelle gutten som gladlig prater om røttene sine på Åssia.

På neste bilde ser vi hotelldirektøren på Emirhan hotell som gjorde sitt beste for at oppholdet skulle bli så optimalt som mulig for alle ÅIF-gutta. Hotellet vasket daglig treningstøyet til alle gutta og det lå ferdig strøket og brettet utenfor utstyrsrommet rett etter frokost. Hermansen takker her direktøren for topp service og oppfølging under hele uka. ”Fantastisk” og ”Det blir ikke bedre enn dette” var Alexanders eneste beskrivelse av uka. Hoteldirektøren forlangte at ÅIF med Hermansen i spissen måtte returnere også neste år til ny treningsleir.


Mellom øktene var bassengområdet et yndet minglested for flere av Åif’gutta. Det var litt kaldt i det utendørs svømmebassenget, noe Hermansen viser oss her da han lar stortåa få kjøle seg litt ned. ”Kaldt, men forfriskende” humret A. Hermansen. Bassengområdet var delt opp i flere bassengdeler, med en liten idyllisk øy i midten. Her så de andre blå-hvite guttene av og til en betenkt og fundrene Alex som grublet over forventningene til årets sesong og de dypere store filosofiske spørsmål om de viktige ting i livet som kretser rundt i hodet på en ung mann.

Når han ikke grublet og filosoferte nøt han solen her på vært eget Paradise hotell. Her ser vi han vise årets bassengmote i Tyrkia.



Til avslutning velger vi å vise et flott bilde av unge Hermansen sitte og nyte solen på et romantisk sted.


 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.