Dårlig start for A-laget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Apr 2009

Åssiden tapte serieåpningen for Svelvik. Kampen endte med et fortjent 1-3 tap. Åssia var best i første omgang og tok ledelsen ved Walseth. Åssia hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen, men det var Svelvik som utlignet til 1-1 rett før pause. Andre omgang var Svelvik klart best og vant til slutt med 3-1.

Åssiden - Svevik 1-3 (1-1)

1-0    28 min    Walseth

1-1    44 min    Svelvik

1-2    55 min    Svelvik

1-3    78 min    Svelvik

Kort: Syvertsen

Laget: Syvertsen-Madsen, Holm, Andresen, Hougen, Teie Bretvik, Cetin, Oland (Hansen 70), Walseth (Flåterud Johansen 80), Meyer, Røed.

Åssia var best i første omgang og tok ledelsen ved Walseth fortjent nok. Åssia dominerte stort sett første omgang og burde ha økt ledelsen ved et par tre ganger men sliter med det vanlige, å sette sjansene. Det var imidlertid Svelvik som skulle stå for målet. Rett før pause utlignet de til 1-1, etter et godt angrep og særdeles slapt forsvarspill av hjemmelaget.

Andre omgang var Svelvik sin helt og holdent. De kjempet og løp Åssia i senkt. De viste mye mer vilje til å gå i duellene og flytte på bena. De satte to til i nota og kunne ta med 3 velfotjente poeng hjem til Svelvik.

Åssia viste mye bra i første omgang og rullet opp mange gode angrep, men Svelvik var aldri ufarlige fremover. Åssia burde ha ledet til pause men som mange ganger før klarer ikke laget å holde på ledelsen. Andre omgang blir vi først og fremst tatt på innsats. Det er for mange spiller som melder seg ut av kampen og bidrar ikke nok. Laget spiller helt uten selvtillit og har rett og slett ikke trua på seg selv når det blir mål i mot. Spillerne er helt klart gode nok men det gjelder først og fremst å ta for seg duellene og vise vilje til å vinne ballen og duellen!

Neste sjanse er mot IBK fredag 24. april kl 1900 på Årbogen kunstgress.