Tap 2-5 - helt fortjent for juniorlaget!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Apr 2009

Vi møtte Hønefoss SK onsdag kveld og tapte 2-5 etter 1-0 til pause og deretter 2-0 ledelse 10 min ut i andre omgang! Fredrik C
Nhu(Ola 75 min) - Morten - Ruslan - Robin(Tom Erik 70 min)
Suli - Simen(Andre 80 min) - Nico - Dan
Valdi(Ghader 85 min) - Quan(Espen K 45 min)

Vi hadde forfall fra Alen, Jonathan, Vinoth + at Håkon fortsatt er skadet. Men dette er INGEN unnskyldning for den svake laginnsatsen vi viste i kveldens andre interkrets kamp.

Som trener/e tar vi på oss hele skylden for kveldens tap, basert på at:

* Vi hadde ett lag som ikke fungerte sammen - vi tok ut/satt sammen feil
   spillere, i forhold til formasjon/samhandling.
* Vi hadde ett lag som tapte flere og flere dueller - i hele kampen og spesielt i
   andre omgang. Etterhvert kom vi ikke inn i de engang.
* Vi hadde ett lag som manglet aggressivitet i det "meste" - returløp, dueller, offensive løp, avklaringer, true rom, avslutninger og kommunikasjon.
* Vi hadde ett lag som nesten ikke produserte en sjanse i andre omgang(jo det var 1 og en halv)
* Vi hadde ett lag som så ut som de "trodde" de ville vinne, ute å yte noe mer enn "halv maskin".

Ole og jeg må rett og slett gjort en skremmende dårlig innsats, fordi spillerne er jo gode og da må feilen være vår!

Vi tok ledelsen 1-0 etter flott mottak/vending og skudd av Nico, gikk opp til 2-0 etter flott frispark av Simen. Første omgang produserte vi 5 stk 100 % uten å score, men takker være 2 agrresive spisser - Quan og Valdi, de produserte dette for oss. Dessverre måtte Quan ut med skade i pausen og da mistet vi den ene av 3 spillere "som ville noe" før pause. Med Hønefoss hadde mange sjanser før hvilen og kunne også scoret.

I pausen ga jeg klar besked om at en slik omgang til, dessverre ikke ville holde til seier - dette hjalp ikke og ble ikke noe bedre av at vi fikk 2-0 da var det slutt på alt som hett "ansvar/innsats"gøts/samarbeid" - vi opptrådte en og en - ble mer og mer passive og etterhvert feige/redde, 2 mål på 3 minutter og deretter 3 til av ett Hønefoss lag som vant "alt" dueller, andre baller, løp oss opp, avklarte og løp minst 2 ganger så mye som oss.

Elendig jobb av oss trenere, jeg så denne trenden i hele første omgang og angrer på at jeg ikke gikk over til 4-4-1-1/byttet 2 spillere og senket til lav presshøyde, når vi ikke fikk førsteforsvarer raskt inn på mostanders halvdel, dette rett etter 2-0 ledelsen vår. Da hadde vi nok vunnet.

Blant spillerne er det Quan/Valdi sin første omgang, Ruslan sin guts/vilje hele kampen og innbytterne Andre og Tom Erik som prøver og vil noe - hele tiden, de andre klarer ikke vi trenere å få gode!

Til Hønefoss vil jeg si - gratulerer-dere ville mest og vant fortjent. Selv dro jeg fra Åssiabanen med en "flau smak i munnen" på min og lagets vegne!