Hederstegn 2009

Postet av Åssiden IF - Fotball den 24. Apr 2009

Klubbens Generalforsamling ble holdt torsdag 23. april. Der ble det blandt annet utdelt to hederstegn. Dette er en tittel som henger meget høyt og svært få kan smykke seg med. Det er mange kriterier som skal oppfylles. Blandt annet utvist innsats, engasjement og lojalitet helt utenom det vanlige, over flere år, for å kunne bli nominert.

Else Bjørklund og Roger Nordstad fikk utmerkelsen hederstegn.

Else Bjørkelund har gjennom en lang periode på slutten av 90-tallet og hele 2000 utvist en betydelig innsats i både klubbens fotballgruppe og håndballgruppe. Else står som skoleeksempel på en forelder som ser egne unger trives og gjør fremganger gjennom klubbens aldersbestemte lag.

Else har i fra 1999 til 2009 ansvaret for økonomien i fotballstyret, med spesielt ansvar for A-lagets økonomi. Her har hun bidratt med en ryddighet og faglig innsikt som gjør at det er solid orden og kontroll på økonomiområdet. I tillegg har hun gjennom flere år nedlagt en betydelig dugnadsinnsats for fotballen, så vel gjennom de aldersbestemte lagene som for seniorlaget.

Hederstegnet til Else er selvsagt først og fremst en verdsettelse av det store arbeidet hun selv har nedlagt, men også en understrekning av at dugnadsarbeidet i foreningen er viktig og betydelig.

Roger Nordstad begynte sin aktive Åssiakariere i 1972. Han var med som spiller på det berømte juniorlaget som spilte finale i Norway Cup i 1979. Har over 10 år som spiller for klubbens A-lag. Har vært aktiv som lagleder, trener siden midten av 90 tallet. Han har vært trener i junioravdelingen i stort sett alle alderstrinn, fra de minste til juniorlag. 

Roger har vist et glødende engasjement for Åssia helt siden 1972 og frem til i dag. Han er en resursperson av de sjeldne som får ting gjort. Roger har sammen med andre tatt initiativ til sporslig utvalg i junioravdelingen og er med i junior AU. Jobbet med klubbutvikling og samtidig tatt ansvar for hele området på "banen". Alt fra holde orden på treningstider, gressbanene, vanningsanlegg, dugnader, kontakt med kommunen osv. Dette samtidig som han er trener for et av klubbens lag. Dette viser litt av Roger`ns bredde i engasjementet for Åssia. Selv om hans engasjement har ført til noen røde kort på banen er Roger`n gull verdt for klubben.

Vi gratulerer Else og Roger med hederstegnet!!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.