Flau forestilling av A-laget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Apr 2009

Åssiden spillte som noen strandløver som er redde for vann i fredagens kamp mot IBK. På knappe 20 minutter var kampen avgjort. IBK fikk gjøre som de ville og satte 4 stk baller bak Åssiakeeperen på de første 20 minuttene.

Birkebeineren - 4-0 (4-0)

1-0  5 min

2-0  16 min

3-0  18 min

4-0  20 min

Laget: Syvertsern-Madsen (Flåterud Johansen 55), Holm, Andresen, Hougen, Cetin, Oland, Hermansen, Røed (Hansen 20), Walseth, Meyer (Håkansson 75)

IBK avgjorde kampen på 20 minutter i fredagens kamp. De scora på 4 av de 5 første sjansene. Ikke det at IBK var veldig gode det var mer at Åssia var fryktelig dårlige og lot IBK gjøre som de ville. Åssia viste liten eller ingen vilje til å komme oppi situasjonene. Man lot seg passere og viste ingen vilje til å vinne ballen, ikke la seg passer, vinne duellen, hindre innlegg. Åssiaspilleren flytte ikke bena tidlig nok, hurtig nok og smart nok. Dermed kunne IBK gå til pause med en komfortabel og fortjent 4-0 ledelse.

Andre omgang ble noe bedre, Åssia hadde ballen mye men skapte ikke all verden. IBK senket seg noe ned og kontrollerte det greit inn.

Dette var rett og slett en forferdelig forestilling av Åssia. Vi må vise mye mer intensitet, engasjement og vilje til å gi motstanderen mer kamp.

Neste sjans til å vise bedre takter er til Torsdag, da venter Solberg på Åssiabanen.