Dagens hjemmekamp mot Geilo, endte med fortjent 5-2 seier til ÅIF2.
Målscorere: Hassan, Tom Erik, Ghader og Dan 2

Knut Øyvind(gutt) Nhu - Robin - Vinoth(Ola fra 30 min)
Dan - Nico - Ghader - Daniel
Tom Erik - Robin(gutt)
Hassan(gutt) spilte siste 25, mens Tobias spilte 40 min på høyrekant

Kampen åpnet sjanseskapende begge veier, og ÅIF slet litt med sin nykomponerte bakre firer. Geilo tok ledelsen etter ett flott angrep, men etterhvert tok vi over og scoret 3 fine mål før pause.
Andre omgang var det ett klart overtak til ÅIF, men Geilo fikk mange gode overgangsmuligheter som vi løste godt, ved at bakre firer falt samlet og tok "av farten" til ballfører, samtidig som Geilo ikke hadde 1-2 angripers bevegelser.
Det blir noe spenning da Geilo reduserer til 2-3(etter en klar offside)men vi lar oss ikke stresse og scorer 2 fine mål de siste 7 minuttene.

Vi var 13 utespillere og bytter relativt ofte, for å gi alle mye spilletid. Syntes hele laget gjør en god kamp og det er fin "stemning" i laget hele veien gjennom. Ekstra ros til Yunus, samt at Knut Øyvind er meget positiv på høyre back, Nico og Ghader jobber godt på midtbanen.