Endelig seier!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Mai 2009

Åssiden a-lag møtte Solberg SK torsdag kveld. Endelig ble det seier. En god første omgang avgjorde kampen. Åssia dominerte stort og kunne gå til pause med en fortjent 3-0 ledelse. Dette ble også sluttresultatet. Walseth ble dagens mann med to fine scoringer, men det var Hougen som satte den første i goalen etter få minutter.

Åssiden - Solberg    3-0 (3-0)

1-0    Hougen

2-0    Walseth

3-0    Walseth

Laget: Syvertsen- Hougen, Andresen, Holm, Flåterud Johansen, Hansen, Cetin (Theie Bretvik), Oland (Madsen), Walseth, Meyer (Tollefsen), Hermansen.

Åssiden var klart best i første omgang og det var stort sett spill mot ett mål. Åssia satte 3 baller bak Solbergkeeperen og avgjorde kampen. Andre omgang var jevnere med Åssia kontrollerte det hele greit. Ingen god omgang men Åssia virket mye tryggere bakover enn på lenge og holt nullen mot et relativt tamp Solberglag. Solberg skapte ikke en reell sjanse i løpet av hele kampen, til tross for at de jobbet godt og hadde god innsats kampen igjennom.

Åssia tok dermed sin første seier, en seier som var fult fortjent. Til tross for denne seieren har laget en god jobb forran seg for å stabilisere seg på et høyere nivå. Dette blir utfordringen for både trenere og spillere.