Historiske sus på Åssiabanen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Mai 2009

ÅIF M34

Det gikk et historisk sus over kunstgresset i går kveld, og første seriekamp er unnagjort. Tross debutnerver ble det 7-3 seier mot Liungen. Imponerende, men man veit jo ikke hva Liungen står for i år (6. plass i fjor). Laget har endel å gå på, og flere av spillerene klagde over at det var flere tiår siden de spilte på stor bane. Neste gang er denne unnskyldningen ugyldig.

Old Boys :

Åssiden-Liungen : 8-3
Morten Dokken 3
Dag Wilhelmshaugen 1
Anders Bøthun 1
Ole Grøndahl 1
Levi N-Reiersrud 2

Skeiv Start

0-1 kom før kampens tilskuer hadde rukket å sette seg. Ryktet på kumlokket sier at Melands flunkende nye knottesko kroka en Liung, som helt korrekt ble til straffe. Dokken utligna akkurat da samme tilskuer hadde satt seg. Kontrollert lobb i lengste kryss og 1-1 etter 2 min. Midt i omgangen hadde Joffen en feber-redning når kampen stod å vippet. Skrubbsår ble tildelt Joffen for den bravaden. Gratulerer! Kampen bølget, sakte, fram og tilbake, og forble ganske jevn fram til hvilen (3-2), en hvile som til manges overraskelse, og glede, kom allerede etter 30 min.

Tre tette og ei badehette

Jan Erik gav ikke spillerne rare pausa, men nok til å samle krefter til en forrykede start på 2 omg. 3 tette avgjorde kampen, og derfra og ut var det ikke spennende. Hadde Ole G hatt hårbånd kunne det fort vært 2 siffra.

Store Landfall Øvre's store fedre hadde et flott raid mot sine sønner i kjerkesvingen, men samspill på mållinja ble bare til offside. Kampens gigant, Dokken, brillierte på ventrekanten, gang på gang. Flotte raid med påfølgende lisseinnlegg ble toppet at to flotte mål. Hadde det ikke vært for at han tydelig likte at Ålesund tapte, hadde han helt klart fått toppkarakter. Mot slutten hadde heders-Roger virkelig lada kanonen, men det var synd at han hadde sin sønns altfor store sko, for skuddet vil ikke bli husket av noen, hadde det ikke vært for at det er nevnt i dette referatet.

Laget (fra start) med spillervurdering (1-6):

Joffen (4),

Nordstad (3), Bøthun (4), D. Amundsen (4), Meland (3),

Reiersrud (4), Sætra (3), Wilhelmshaugen (3), Dokken (5 BB),

Grøndahl (4), Langseth (3),

Innbyttere: Ø. Amundsen (3) og Haugan (4)

Spillervurdering:

1= Burde ikke utsatt seg selv og sitt ry for dette

2= Uffda, bedre lykke neste gang (hvis du kommer med på laget)

3= På det jevne.

4= Grei kamp. Har mye inne og viser endel av det

5= Meget bra. Presterer langt over det man kan forvente i M34

6= Superb!

Dommer: Jan Erik Olsen, stø

Tilskuere: 1 + Kjellis

Dagens kommentar: Øystein bytter inn for Øyvind. "Øyvind, hvor spilte du?" "Midten tror jeg, men ikke spill der jeg gjorde, for i følge Ole lå jeg hele tiden feil".

Neste kamp: 14/5 kl 20:00, Glassverket (b)

Neste trening: 12/5 kl 21:00, Stadion


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.