6-3 seier mot Solberg for juniorlaget i interkretskval

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Mai 2009

ÅIF - SSK 6-3(3-1):
Målscorere; Dan 4, Alen og Nico
Vi møtte ett Solberg lag som hadde vunnet alle sine kamper, frem til i kveld.
Laget
Yunus
Nhu - Morten - Espen - Robin
Jonathan - Valdi - Nico
Quan - Alen(Vinoth) - Dan

Ubenyttet, dels pga godt spill av de på banen og pga ny kamp torsdag, Tom Erik, Andre og Ola.

Kveldens kamp viste mange av de kvaliteter som er hos våre spillere, både individuelt og samhandling. I tillegg viste kampen også hva vi må bli enda flinkere på, nemlig TILSTEDEVÆRELSE - i alle situasjoner og faser av kampen, igjen er vi for passive dels i feilvendte mottak offensivt og samtidig passive i duellspillet innenfor egen 16 meter. Men, i dag veide det positive opp for det "negative" og vi scorer 6 flotte mål, reiser oss etter å ha "mistet 3-1 ledelsen" på 5 minutter etter hvilen, viser kontring/overgangsspille av høy klasse, fantastiske avslutningsferdigheter og en utrolig lagmoral.

Som sagt, alle målene var fantastiske og Dan med 4 scoringer må spesielt nevnes, men både Nico sitt herlige skudd og Alen sin 4-3 er herlige mål.

Kampen har spenning, først og fremst fordi Solberg er spesielt farlige på dødballer og innlegg, hvor vi ikke er tøffe nok i duellspillet, både med posisjonering og selve duellene. Spillemessig er vi det førende laget jevnt over, og det vinner vi på.
Vi tar ledelsen etter en flott langpasning fra Valdi, som Dan tar med seg på "hælen" og avslutter med velplassert skudd og det la lista for vårt flotte angrepsspill i kveld.
Allikevel vil jeg berømme hele laget defensivt og innsatsmessig,det gir oss gode overganger. Her er Ynus god helt bakerst og gjør 2 avgjørende redninger på 3-3, har også gode utspark og viser seg også frem i feltarbeidet-fortsett med det. Bakre firer er godkjent +, spesielt Morten og Espen som stoppere, Robin åpner litt "puslete" men spiller seg stort opp mot gamle lagkamerater, mens Nhu blir noe passiv gjennom hele kampen-med noe mer agressivitet/beslutmsomhet ville det blitt enklere.
Midtbanen var nykomponert, med Valdi sentral - han slet noe de første 20-30 minuttene med posisjoneringen, men etter det ble det nesten "perfekt", Nico og Jonathan som indreløpere gjør begge en kjempekamp.
Fremme har vi masse ferdigheter, og alle gjør en meget god kamp - men skal bli enda bedre i feilvendte mottak. Dan med 4 mål, Alen med masse guts, sterk og gjennombruddsvillig og ett flott mål og viktig 4-3 mål, Quan scorer ikke - men bortsett fra det, gjør han det meste riktig - men igjen, alle 3 har mer å gå på når de er feilvendte.
Vinoth blir vår eneste innbytter i dag, og han er sterkt ansvarlig for 3-1 målet vårt og gjør ellers en meget god kamp.

Da vi har kamp for ÅIF 2 i morgen, valgte vi å "spare" andre innbyttere, samtidig som vi ikke "bytter" slik kampbildet og spillerne "oppførte seg" i kveld.

Lagseier og vi ser frem til neste mulighet!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.