Målscorere: Valdi, Tom Erik og Simen(straffe)
Yunus
Ola - Andre - Morten - Knut Øyvind
Nico - Valdi - Simen
Tom Erik - Martin - Tobias

Innbyttere, som alle spilte minst 45 minutter - vi rullerer på laget hvert 20-25 minutt, hvis det ikke er skader. Steffen(stopper), Espen Hansen(indreløper), Robin(Spiss)

En morsom kamp, med mange mål - hvor banespillet var jevnt fordelt, men MIF var dyktigere foran begge målene.
Vi åpner best i kampen, men mangler litt "krutt" fremover og det bvlir med gode skuddforsøk fra Nico. Mif scorer 2 raske mål og i pausen ønsker vi noe mer trøkk i spissleddet, med tidlige og motsatte bevegelser.
Dette fungerer bra og vi utligner på snaue 5 minutter og kampen er helt åpen igjen, dessverre - for oss er vi litt "slappe" foran eget mål og samtidig mmister vi ballen for lett i det offensive målet og gir MIF muligheten til hele 4 mål - unødvendig, da banespillet var jevnt fordelt. Men men, det var en fin kveld allikevel.

Gøy å se så mange ÅIF spillere i ulike aldersklasser og "ambisjoner", som både trives og spiller, i perioder, veldig godt sammen. Guttespillerne klarer seg veldig bra og får verdifull kamptrening.

ÅIF2 er sammensatt av gutte- og juniorspillere, hvor vi også har med enkelte spillere fra vårt interkretslag.

Dette er fin kamptrening for alle og viktig at vi tar vare på.