Kjølig kveld på Glassverket for 34M

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Mai 2009

Første bortekamp for Old Boys ble en tett affære på Glassverket kunstgress. En slitekamp for det vanligvis velspillende laget.

Skeiv Start igjen

Det ble både tidlige og mange skader en kjølig aften på Glassverket. BB fra forrige kamp Morten Dokken var ute før kampstart. I første omgang gikk i tur og orden 3 spillere ut av kampen for godt: Dag A. med kne problemer, Meland med strekk i hamstring og uten oppvarming, og Levi med sin første strekk i en lang karriere (fremsiden av låret) – den så ikke god ut, kan vårsesongen være over for Primus Motor? Kampen bølget, sakte, fram og tilbake, og forble ganske jevn fram til hvilen (0-0). Lite sjanser og finspill.

”One of those days”

I andre omgang kom avgjørelsen på straffe, 0-1. Referenten så straffen fra langt oppi Nordbykollen og kan ikke si annet enn at det ble mål. Resten av kampen hadde Åssiden et godt trykk og flere store sjanser. Det skal sies at Glassverket lå tett og var veldig strukturerte og kompakte. I tillegg var deres keeper god (BB). Spillestils-debatten vil nok også blusse opp etter at det suksessfulle 4-4-2 i forrige ukes seier var byttet ut med 4-3-3 denne gangen. Det ble en jobb og slite kamp med mange lange baller og få oppbygde angrep med kontrollerte sjanser. Hadde Ole G unngått å prate så mye kunne også forvirringen og feile valg blant medspillere vært redusert. Det positive er at sesongen er lang og laget får stadig mer erfaring-) Revansje mot Glassverket er det 2 muligheter til denne sesongen.

Laget (fra start) med spillervurdering (1-6):

Joffen (4),

Meland (3), Trond (4), D. Amundsen (3), Gulli (4)

Kamerat (4), Sætra (3), Wilhelmshaugen (4LB),

Reiersrud (4), Langseth (3), Grøndahl (4),

Flyvende innbyttere: Christian Almlie (4), Øystein Johannesen (3) og Roald Åsen (3)

Dommer: Jan Erik Olsen, stø

Tilskuere: Flere 100% økning fra sist kamp. Svært kompetente.

Dagens kommentar: Glassverkets keeper spiller ut rett i beina på Øyvind Langseth. Som umiddelbart avanserer helt alene mot et mål og en keeper. Men skuddet gikk svakt utenfor. Spørsmål fra sidelinjen: ”Hvorfor satt du ikke den Øyvind?”. Øyvind: ”Vi har blitt enige om å kun sette de vanskelige”.