Konnerud - Åssiden 2-2(1-2)Interkretskval junior -27.mai 2009
En meget god 1 omgang, la grunnlaget for 2-2 og 1 poeng i kveldens kamp.
Laget:
F Carlsen, Jonathan, Morten, Espen, Robin, Nico, Valdo, Håkon(Simen 45), Dan, Alen, Quan

Formasjon: 4-3-3

Referat fra Konnerud-trykk her     Tabell Interkretskval-trykk her

Vi viser oss som ett meget godt lag i første omgang, hvor både lagmoral og spill har høy klasse, i tillegg 2 flotte scoringer. Vi klarer ikke å holde dette etter pause, selvom Konnerud får en spiller utvist og vi er 1 mann mer de siste 30 minuttene.

1. omgang
Som sagt, en meget god første omgang hvor vi etter en litt nølende start de første 10 minuttene, tar tak i kampen og styrer resten av omgangen. Konnerud tar ledelsen etter en corner, hvor andre ballen faller ned mot bakre og skuddet går inn ved første stolpe-igjen blir vi "straffet" for manglende aggresivitet i boksen.
Vi utligner rett etter, etter ett mål av meget høy klasse-selvfølgelig er det Nico, en spiller som har det "lille ekstra - når han vil", denne gangen får vi ett frispark fra ca 40 meter inn på vår høyre side - Nico skyter han, keeper og alle forventer innlegg og 1-1 imponerende. 2-1 scoringen er vel så flott, denne gangen hvor vi vinner på midten og Valdi blir rettvendt og slår opp Dan på venste kant, hvor Dan med ett godt medtak og herlig avslutning gir oss 2-1. Vi var nære på flere ganger og Konnerud sitt "bidrag" var stort sett å slå langt, samt endel frustrasjon både på dommer og egen innsats.

2. omgang
Vi gjør ett bytte, da Håkon(etter 5 mnd skadefravær)må bytte med Simen. Håkon gjør en glimrende første omgang og vi tar ingen sjanser i forhold til hans videre fremdrift, men GØY både å se han i den hvite/blå drakta og ikke minst at han viser sine ferdigheter/kvaliteter som sentral midtbanespiller. Uansett, Simen overtar hans plass og gjør en god omgang. I pausen er vi kun opptatt av 1 ting: Det er at vi har vært så gode i første omgang - fordi vi har spilt sammen og stått sammen som lag - klarer vi dette i andre, vil vi reise hjem med 3 poeng.

Dessverre, klarer vi ikke å holde samme "trøkket" etter pause, dels fordi vi får enkeltspillere som begynner å bli slitne(b-kamp for Nico, Valdi, Simen ig a-kamp for Dan i går), og dette gjør at vi dessverre mister fokus - både i forhold til balltap/feil valg som ballfører,bevegelsene blir mindre og moralen blant noen av spillerne har feil fokus-dessverre.

Kampen blir mer "hawai", hvor vi lar Konnerud få unødvendig mye tid når de vinner ballen og de får plutselig "lett" spillerom i mellomrommet. Selv blir vi også noe baktunge, samt at vi mister de offensive bevegelsene fra backene(som var meget gode før pause). Vi har 2 store mulkigheter med Dan og Simen, men Konnerud er også nære på flere ganger. 2-2 målet kommer etter at vi mister ballen høyt i banen, på vår høyre side, vi har dessverre ikke posisjonert oss med offensive markeringer og lar deres venstre kan få slå ett godt innlegg-som det ser ut som Fredrik og Robin har kontroll på-men, ballen er ikke ute før den er ute og Konnerud scorer med ett flott skudd 3 meter fra bakre stang og 2 meter fra sidelinja. Som jeg sa til Robin etter kampen, slike mål ser vi hver runde i tippeligan og det er "lett" å tro at man har kontroll og at ballen går ut-men som regel fullfører motstanderen løpet og for å forhindre dette, må vi "bli med" ballen hele veien og skjermme den ut-dvs sørge for at vår spiller er foran ballen - helt til den går over dødlinja.
Men, det er ikke det målet som gir oss resultatet-omngangen sett under ett. Jeg fremhevet angrepsrekka i pausen, hvor de jobbet meget godt defensivt og samtidig var bevegelige+gode med ball offensivt. Dette ble ikke like bra etter hvilen, og var hovedårsaken til at vi ble "spilt" lave, i kombinasjon med at også midtbanen ble noe mer "rotetet".

Oppsummering:
Jeg er meget godt fornøyd med kampen, sett under ett. Vi fremstår bedre og bedre for hver kamp, den bakre femmer(med keeper)meget bra fremgang også i dag, midtbanen er glimrende før hvilen - med/uten ball  etter pause som sagt noe mer "rotete", men de jobber og gjør en stor innsats, selvom både Valdi og Nico blir slitne og selvfølgelig får en  reaksjon i form av enkelte feilvalg og manglende agressivitet. Fremme er alle 3 STORE før pause, etter hvilen glemmer de litt for ofte å fokusere på muligheter og med det mister vi også vårt beste forsvarsvåpen!
Men, en meget god kamp og ett resultat vi kan "leve" med, selvom vi gjerne skulle hatt 3 poeng.
Jeg vil fremheve hele lagets første omgang, samt at forsvarsrekka er solide også i andre omgang-og som sagt, ekstra hyggelig å ha Håkon på banen igjen.
Vil også fremheve dommerduoen(de var bare 2)men det merket vi ikke, de var meget gode.

Litt rot etter kampen, da vi måtte vente 35 minutter på at man fikk låst opp Konnerudhallen-men en hygelig kveld var det allikevel.

Kamp for ÅIF2 i morgen, så blir det pinse, samt 2 treninger før vi gleder oss til å møte "Fylkets Flaggskip" - Godset hjemme på Åssia onsdag 3 juni!