Jevnaker for gode.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Mai 2009

Åssiden reiste til Jevnaker for ny kamp for a-laget. Jevnaker ble for gode og kunne ta med 3 poeng inn i garderroben med 4-1 seier. Det stod imidlertid kun 1-0 til pause og rett etter pause stod det 1-1.

Jevnaker - Åssiden     4-1 (1-0)

1-0 21 min

1-1 46 min Håkansson

2-1 65 min

3-1 67 min

4-1 90 min

Laget: Syvertsen-Hougen, Andresen, Håkansson, Flåterud Johansen-Hermansen (Hansen 70), Cetin (Røed 65(, Madsen-Teie Bretvik, Meyer, Walseth (Olsen 30).

Det ble en relativt jevn åpning på kampen, begge lag følte litt på hverandre. Jevnaker tok tak i kampen og dominerte etter hvert. De skapte noen farligheter forran Åssiamålet uten å få uttelling. Åssia viste at de kunne være farlige på kontringer, men som så ofter før sløste de med mulighetene. Det måtte en tabbe til for at Jevnaker skulle få nettkjenning. Et dårlig utspark av Syvertsen rett i bena på Jif spissen, Syvertsen tacklet men ballen gikk rett i bena på Jif spiss nr 2. Som setter ballen sikker i mål fra 16 meteren. Ett skikkelig møkkamål men en fortjent ledelse. Utover omgangen dominerte hjemmelaget, men lagene går til pause med stillingen 1-0, noe flaterende for gjestene.

Med kun en 1-0 ledelse er mulighetene der. Og Åssia utnytter dette ved en stupheading av unge Håkansson og utligning til 1-1. Jif virket litt rystet nå og Åssia er fult med i kampen. Gjestene skaper tre store sjanser uten å få tellende reslutat. I det 64 minutt er Hermansen igjennom, blir klart holdt i drakta, klar straffe. Dommerne dømmer ikke og Jif kontrer inn en 2-1 ledelse. Bare et par minutter sener avgjør hjemmelaget med nok en scoring. Åssia produserer et par store muligheter etter dette men får ikke uttelling. Jif kontrollerer greit etterhvert og fastsetter sluttresultatet i siste minutt til 4-1.

En fortjent seier til Jevanker. De var klart best sett under ett. Jif er vel det beste laget vi har møtt så langt og bør være storfavoritter til avdelingsvinnere. Men Åssia har sjanser til å lage kamp. Vi utnytter ikke sjansene vi skaper og overgangene vi får. Dette må bli bedre! Gutta skal allikevell ha skryt for at de jobber godt og har innsatsen på plass. Så får spillet og erfaringen som skal til komme etterhvert.