Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Jun 2009

SKADEMARERITT:
3.Seriekamp Old Boys
Drammen FK - Åssiden : 6-3 (2-3)
Vi startet friskt og tok ledelsen ved et nydelig angrep med innlegg fra Morten Dokken mot bakre stolpe, der dukker Michael opp og header perfekt i mål.
Andrs Bøthun henger og henger og header inn 2-1 ledelse etter corner og Thomas A Ødegaard bryter igjennom fra midten og øker til 3-1 ledelse like etter. Vi går til pause med 3-2 ledelse, men her lukter det problemer lang vei. Strekkproblemer, smerter og overbelastning florerer og vil sette sitt preg på 2.omg. - og som forventet, vi blir redusert til 10 spillere ganske raskt, alle innbyttere er også skadet, flere av de som spiller er skadet og vi taper 6-3.
Dagens sitat: En sliten og halvskadet Øyvind Langset som kom inn som innbytter etter 8 minutter i 1.omg. uttaler et godt stykke ut i 2.omg da vi kanskje er 8 fungerende spillere :” Levi, du sa jeg bare skulle spille litte grann du”...........Levi: “Det var i stad det”. (Øyvind fullførte kampen på beina eller på kne, litt usikkert)