Ny Seier til B-laget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Jun 2009

Rekalget var tilbake på vår kjære hjemmearena og klar for forhåpentligvis nok en seier mot Svene.

Pga en rekke forfall ble det stokket en del på laget, men både Sai og Tollef, solbrun og rett fra et treningsopphold i Spania, klarte seg bra i midtforsvaret.

Åssiden - Svene    5-2 (1-0)

1-0 Herman

1-1     dårlig forsvar og keeperspill. Godt skudd fra Svene's ving

2-1    Hermann

3-1    selvmål

4-1    Mats

5-1    Hermann

5-2     God heading fra Svene

Laget: Carslen, Martinsen, Sai (Nico 25min), Tollef, Øystein (76min Simen H), Horgen (68min Dag), Mats, Peter, Dokken, Hermann, Dan (55 min (Simen B.H).

Før kampen var vi enige om å ha tempo på ball og i forflyttningene våre, men det så ut til at en lang og varm pinsehelg hadde satt sine spor i flere av gutta. Tempoet var på bedriftsnivå og i tillegg møtte vi ett kompakt og disiplinert Svene lag som gjorde det vanskelig for oss. Vi stod stille og trillet ball for deretter å kælke en langball fremover. Dette er oppskriften på passivitet og lite kreativitet. Vi produserte noen sjanser, men ikke mange og klare nok, inntil Mr. Martinsen og jr gutta, Dan og Nico, tok saken i egne hender. Mr. Martinsen raidet oppover på vår høyre side og kombinerte fint med Nico og Dan. Finspillet resulterte i corner og som vanlig, var Mr. 100%-Morten D, presis. Stuss av nevnte Mr. Martinsen på første og Herman O kommer i fart på bakre og scorer sikkert.

Mål preger kamper, sitat Arne S, men denne fortsatt i samme labre tempo. Vi har ball, skaper noen sjanser. Svene kontrer sporadisk, men skaper lite.

I pausen blir vi enige om å løfte oss ett par hakk. Større tempo og bruke mellomrommet

2dre omgang åpner med en overgang til Svene som de heldigvis ikke utnytter. Vi tar ikke signalene og fortsetter i samme stil. Svene utlikner og da tar gamlegutta tak. Herfra og ut dominerer vi kampen stort og skaper flust av sjanser. Svene er ikke med på notene og er heldige som slipper med 5 baklengs. Vi brenner flere store sjanser inkludert et straffespark av evigunge Dag V, som utrolig nok la ballen i keeper høyde. Tilskuerne ble nærmest sjokkskadet av å se dette og snakket gikk på tribunen! Hadde sist old boys kamp ta knekken på evigunge Dag V eller var han grei og ville gi Svene's keeper litt selvtillit?

Oppsummering:

Hermann scorer 3 goaler

Endelig løsnet det for Mats.MÅL

Dokken server fra venstre

Kris raider på høyre

Nico kjører rundt med Svene og slår gode pasninger eller får frispark.

Øystein er solid

Carlsen sovner kun en gang

Tollef er brun

Dan er alltid farlig

Simen h styrer på midten

Simen bh jobber godt

Dag brenner straffe

Peter tar alt som stopper utover i kampen

Sai blir skadet igjen...

En gjennomført laber kamp hvor vi stepper det opp ett par gir når det trengs og vi henter 3 nye poeng.

Vi gleder oss og ser frem til neste kamp.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.