Storseier til B-gutta over Tofte.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Jun 2009

Rek laget var tilbake på åssiabanen og det resulterte i en festforestilling! Rek gutta tok opp hansken etter den flaue forestillingen på Skrimsletta og leverte en kjempekamp mot en fryktet motstander.

Foruten de første 5 minuttene (dårlig oppvarming Øystein?) var det kun ett lag på banen.

Åssiden - Tofte    8-1 (3-0)

1-0 Herman

2-0 Dokken

3-0 øystein

4-0 Dokken

5-0 Herman

6-0 Dokken

7-0 Herman

8-0 Herman

8-1 80 min

Laget: Carlsen, Kris (Rus 50 min), Jostein, Tollef, Horgen, Peter O, Øystein, Mats, Dokken, Herman, Nico (50 min Dag).

Åssia rullet ball, men varierende tempo riktignok, men motstander Tofte hang ikke med i svingene. Vi spilte meget god fotball og produserte store sjanser på løpende bånd.Flere ganger var det nesten ubegripelig at vi ikke scoret ref en 4 dobbel sjanse hvor Toftes keeper redder alle forsøkene fra ca 5 meter-utrolig!!

Men vi scorer hele 8 mål og ledelsen må derfor si seg veldig fornøyd med resultatet og kampen.

Men veldig synd for 4'ern og Carlsen hadde vi ikke maktet å holde nullen!!!!

For de som var tilstede på banen fikk de oppleve årets goal, utroper den allerede nå, av Dokken.

6 minutter ut i andre omgang klinket Morten Dokken til med slegga. Strak vrist. Ballen suste i krysset og med/motspillere gispet!!.

ET FANTASTISK langskudd. Toftes gode keeper fikk ikke engang opp armene.

I tillegg er det verdt å nevne Herman som fortsetter sin god form og målkåthet. Er han like ... på hjemmebane eller er det kun på banen? 4 goaler ble det denne gangen fra Herman.Dokken puttet forøvrig på tre ganger, den ene på straffe etter ringreven Dag hadde løpt fra/lurt stopper'n og backen til Tofte.

På midtbanen dominerte a gutta i stor stil, men verdt å merke seg er det også at unge lovende Ruslan gjennomførte en god omgang på backen.

Ellers leverte alle gutta en solid forestilling selv om enkelte måtte spille i ukjente posisjoner ref Horgen og tollef. Mr Martinsen, med toppfarta i behold, var flyttet tilbake på til kjente trakter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.