B-laget med 6-1 seier.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Jun 2009

B-laget tok nok en solid seier. Denne gang med 6-1 over DRIM på Berskau gress. Det ble en ok gjennomkjøring for rekrutt-gutta. Ottesen viser at storformen er i anmarsj og putta på 4 goaller.

1-6  65 min Ottesen

Laget: Carlsen-Horgen, P. Hougen (DiSilva), Håkansson, Oland-Bretvik, JR Johannessen (Berg Hansen), Hansen-Dokken, Ottesen, Niije (Syvertsen).

Vi hadde fokus på et par tre ting før denne kampen. Blandt annet en god oppvarming slik at folket var klar til kamp fra start. Gutta tok tak i dette og hadde fokus på kampen. Åssia tok raskt tak og satte DRIM umidelbart under press. Gutta spilte småfin fotball og varierte med crossere og korte gjennomspill. Duoen Dokken/Ottesen fant hverandre som mange ganger før og Ottesen satte ett Dokken innlegg i kassa. Gamle Hougen ville ikke være dårligere og testet strekkbenet. Skudd fra 38,5 meter suste nærmest inn i krysset. Og bene holdt. Deretter falt kvaliteten noe og DRIM kom mer med. Dette pga unøykatighet og for mange ballmist. Carlsen i mål fikk litt å gjøre men tok det som kom. Mot slutten tok Åssia over igjen. Etter corner og nestenscoring plukket Niije opp returen. Han vist stor ro og god teknikk. Skrudde ballen i tverrliggeren og ned, Håkansson satt ballen kontant i mål. Noen vil si at ballen allerede var inne men de får krangle seg i mellom hvem som skal ta æren, uansett fint mål av begge to.

Vi ble enige i pausen at vi måtte la ballen gå litt hurtigere og unngå balltap på midten. Vel så ikke ut som enigheten var stor da DRIM nærmest gikk rett opp å scora. Gutta ble enige og tok komandoen resten av omgangen. Ottensen putat på 3 til og sluttresultatet ble 6-1. Gutta gjennomførte en god kamp. Selv om det gikk greit etterhvert sto gutta på og prøvde å spille fotball. Juniorgutta DeSilva og Berg Hansen gjorde sine saker bra når de kom inn.

En grei seier selv om resultatet burde vært større etter mange sjanser, men vi er godt fornøyd med gjennomføringen av kampen.