Stolt øyeblikk av Gutta Krutt!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 22. Jun 2009

Vårsesongens siste seriekamp, motstanderen var Bakke og kun 3 poeng og 6 måls seier var godt nok for å bli ”seriemester”.  Vi var opptatt av å igjen skulle prestere godt og holde konsentrasjonen oppe gjenno m samtlige 80 minutter. Det var 10-0 til pause og  hele 16-0 etter full tid. En flott prestasjon av Gutta Krutt.

Vårsesongenes siste kamp og endelig skulle vi spille på stadion igjen og dagens motstander var Bakke. Den siste kampen denne våren skulle også bestemme tabellposisjonen mellom ÅIF og DBK og ikke minst mellom plass nr 1 og 2 påp tabellen. Føre siste runde ledet vi på bedre målforskjell , DBK spilte sin siste kamp 2 dager før oss mot MIF3 og gav seg ikke føre de hadde gått av banen med en solid 10-3 seier. De hadde dermed 3 poeng og 5 måls ”forsprang”,  Ergo måtte Gutta Krutt vinne med minst 6 mål for å trone alene på 1.plass.

Dagens glade spillertropp bestod av følgende gutter: Marki, Seb, Adis, WG, Tobben, PK, Nico, Della, Alen, Hasan, Klev, Vrenne, Boldt, Solli og Hamno. Gutta var virkelig tent og godt motiverte foran denne kampen og det var en våken og oppmerksom gjeng som fulgte nøye med under forberedelse i garderoben.Det ble som alltid bestemt 3 knagger som var viktig for oss i dag og de var følgende:

1.       Innsats – Fundamentet som ALLTID må være på plass uansett hva vi gjør på banen!

2.       Pasninger – Nøyaktig og fart i ballen.

3.       Avslutte – Avslutte angrepet

1.Omgang

Vi kommer helt klart best i gang i starten av første omgang og det er bare spilt 7 minutter føre dagens første scoring sitter i nota for hjemmelaget. Vi bryter et Bakke angrep og vinner ballen sentralt på banen, Della vinkler pasningen nøyaktig i bakrommet til Klev som starter fra litt en bred posisjon og løper av gårde fra oppasseren sin og alene med keeper gjør han ingen feil 1-0. 2-0 kommer i det 11 minuttet da vi får et stort bakrom og lurer nok en pasning inn,  Della finner igjen Klev på et flott timet løp, Klev stormer ned mot dødlinja som legger perfekt inn til Alen som bredsider ballen i mål fra kloss hold! Det første kvarteret fikk vi enormt masse bakrom og vi lekte oss grundig i den ”sandkassa” og visste å utnytte det maksimalt. Vi spilte ball langs bakken og leita etter åpningene mellom forsvaret til Bakke og fant de gang på gang. Hasan blir frispilt sentralt i banen etter 16 minutter og har nesten en halv banehalvdel foran seg når han løper mot keeper og iskaldt drar av keeper og setter ballen i tomt mål og 3-0. Minuttet senere er Klev der igjen, mannen hopper opp og styrer inn 4-0 målet. 25 minutter og neste mål ligger i luften, Klev blir igjen fint frispilt og runder keeper og setter sin 3 for dagen, 5-0. Allerede minuttet etter vil ikke Hasan være dårligere enn Klev og gjør alt alene drar seg fri og runder igjen keeper og 6-0. I det 30 minutt viser Klev litt magi igjen, ”Klevi-Magic ”runder keeper etter et nytt flott gjennomspill hvilket gjør at vi leder hele 7-0 og er nå 2 mål foran DBK på målforskjellen om kampen om 1.plass! 8-0 kommer når Hasan dukker opp etter en duell i motstanderens 16 meter og iskaldt setter ballen utagbart bak Bakke målmannen. 9-0 målet er en virkelig perle av en scoring. Hvor vi har et meget bra samspill, med få ballberøringer per spiller, presisjon i pasningen og en god ”guts” foran kassa! Det hele begynner på egen banehalvdel der vi spiller ball oss i mellom, får opp et godt balltempo, Alen blir satt opp i overtall mot Bakke sin gode venstre forsvarer, drar seg forbi legger ballen til rette sender en herlig pasning mot bakre stolpe og PK dukker opp og banker ballen i mål! Fantastisk fotball og stor idrett! ET STOLT ØYEBLIKK da dette er nøyaktig slik vi ønsker å fremstå! 10-0 målet er nesten en kopi av det forrige der Hasan dukker opp på et nytt Alen innlegg og sikkert setter ballen i nota.

Vi går i garderoben med en meget god følelse og blir enige om å fortsette trykket i andre omgang og holde konsentrasjonen skjerpet.

2.Omgang

Vi har bestemt oss for ”å nullstille” resultatet føre 2.omgang og går ut med holdningen at det er 0-0 og ønsker å fortsette med og PRESTERE. Det sier seg selv at med 10-0 ledelsen blir det fort litt mer ustrukturert, men når vi spiller ball og ikke vil putte selv for enhver pris, men spiller klokt gjør det at vi kommer til mange målsjanser også i andre omgang. 11-0 kommer etter knappe 4 minutter av andre omgang hvor Hasan igjen setter et mål etter innlegg fra Alen. 12-0 blir hamret inn fra Nico på et flott hardt skudd etter 9 minutter. 13-0 skal Seb stå for da han putter enkelt etter en pasning fra Nico. 14-0 målet er vakkert utført av Adis, han setter ballen i mål etter 25 spilte minutter av andre omgang. Han setter den med yttersiden av høyre foten slepent  i lengste hjørnet etter et lekent en-manns show på vår høyre kant. 15-0 kommer etter et flott raid fra en omskolert back til kantspiller Seb, hvor han setter fart fra vår venstre kantposisjon og stormer gjennom og setter ballen trygt forbi keeper. 16-0 og dagens idrettsglede vises av unge Vrenne som på corner setter ballen i mål! Vi ønsker spesielt å takke Bakke som selv med mange baklengs utover kampen aldri gav opp, hadde en fin hyggelig tone og stod på fulle 80 minutter med 10 spillere. Venstre backen deres bør også man få øynene opp for da HUN leverte en god kamp og her bør Buskeruds dameklubber få opp øynene, slik at talentet blir ivaretatt.

Det ble hele 16-0 i denne kampen og dermed endte Gutta Krutt på en flott 1.plass denne våren i Gutt 2.div. avdeling 2. Ronny og undertegnede er meget stolte ikke bare  av  tabellposisjon og kampresultater, men av det som er blitt utviklet  av fra i fjor høst. Vi har fått en enorm innsatsvilje og en herlig arbeidsmoral inn i laget. Vi er absolutt et fair play-lag som har vist gode holdninger ovenfor dommere, motspilere og medspillere. Vi er mer bevisst på de pasningsvalg vi velger og den tekniske utførelsen av pasningen. Det som er blitt prioritert og trent knallhardt på når vi har stått i snødrivet på Årbogen, inne i Kjøsterudgymsalen og på Åssiabanen har dere vist gang på gang i kamp at dere har lært og minst at dere ønsker ”Å PRESTERE”. Trenerteamet har hatt mange positive opplevelser sammen med dere dette halvåret og ser frem til mange nye til høsten!

Vi har også fått flere nye tilskudd i ”Gutta Krutt”-gjengen og en av de, er vår alltid smilende ekte brasilianer Erlen. Jabar og Arbab er også nye spillere som kom med når vi kom i gang på Åssiabanen. I tillegg har vi fått tilbake to av gutta som valgte ”å hvile” litt i fjor høst, både Simen  Bekkelund og Henrik Lislelid er å se tilbake på gresset.

Vi ønsker dere alle en god opplevelsesrik sommer, men ikke glem fotballen!