Fortjent seier til Åssia over Hokksund.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Jun 2009

Åssia tok en fortjent og viktig seier mot Hokksund fredag kveld. Åssia var dominerende gjennom hele kampen i sommervarme Hokksund. Det tok imidlertid lang tid før gjestene avgjorde kampen. Røed, Ottesen og Walseth sto for målene denne gangen.

Hokksund - Åssiden    0-3 (0-1)

0-1      Røed

0-2      Ottesen

0-3      Walseth

Laget: Oulie-Hougen, Håkansson, Holm, Andresen-Hansen, Cetin, Hermansen (Bretvik)-Røed (Oland), Buric (Ottesen), Walseth.

Åssiden dominerte totalt denne kampen som bar preg av varmen. Det var ikke alt for høyt tempo, men det som var av tempo sto Åssiden for. Gjestene skapte flust med sjanser første halvdel av første omgang og burde scora flere enn Røeds ene. Hokksund var tamme fremmover og rufsete bakover og skapte kun to farligheter i hele kampen.

Åssia fortsatte å skape sjanser i andre omgang men hadde veldig vondt for å omsette alle sjansene i resultater. Men Ottesen lykktes til slutt før Walseth fastsatte sluttresultatet til 3-0 til Åssia. En fotjent og viktig seier.