Uavgjort mot IBK

Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Aug 2009

Åssiden startet høstsesongen med uavgjort 1-1 mot IBK. Kampen var relativt jevnspilt og uavgjort var et greit resultat. Begge lag hadde gode muligheter til flere mål. Åssia tok ledelsen etter ca 25 minutter etter et selvmål. Gjestene utlignet på straffe.

Åssiden - IBK    1-1 (1-1)

1-0  25 min    selvmål

1-1  35 min    Sjølie (str)

Laget: Ouli-Oland, Hougen, Holm, Andresen, Hansen (Knudsen), Buric, Hermansen, Walseth, Ottesen (Lim), Guvenc.

Åssiden tok ledelsen etter et heldig scoring. En upresset forsvarer sende ivei et tilbakespill. Den rutinerte IBK keeperen feilberegnet stussen på ballen og den samme ballen gikk mellom benene og i mål. Åssia hadde gode muligheter til å øke ledelsen men lykkes ikke. IBK tok noe over på slutten av omgangen. Et godt gjennnomspill, der Åssiaforsvaret stod å sov et lite sekund. En løpsduell der spillsen faller, dommeren dømmer straffe, dette bare noen få minutter etter at hjemmelaget blei snytt for straffe. Dermed 1-1, noe som holdt seg kampen ut.

To spillere debuterte for hjemmelaget i denne kampen. Gøksel Guvenc fra SIF debuterte samt unge Håkon Knudsen fikk sin debutt etter en lang periode med skadeproblemer. Begge gjorde sine saker bra. Gøksel er en fin forsterkning for de blå og hvite.