Dødballmareritt for B-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Aug 2009

B-laget spilte høstens første bort mot KIF II. Åssia tok raskt tak og dominerte stort. Leda 2-0 men KIF gutta var dødlige effektive på dødballer og skalla inn 3 mål. Dermed endte kampen med 2-3 tap for B-gutta.

Kongsberg II - Åssiden II    2-3 (1-2)

0-1 Meyer 9 min

0-2 Syvertsen 26 min

1-2 KIF 45 min

2-2 KIF 51 min

3-2 KIF 78 min

Laget: Carlsen - Hougen, Jos, Seb, Simen FJ, Håkon, David, Nico , Sai, Wienern (Kris 50), Dokken

Det var første kamp etter ferien og vi var spent hvor vi stod.

Vi åpner kampen bra. Spiller god fotball, men litt lite trykk og folk i offensiv boks. Defensivt har vi god kontroll.

Etterhvert blir vi farligere uten å skape det helt store før Nico får dratt seg ut på vår høyre side. Han finner David med et perfekt innlegg. Hardt og presist. David stiger til værs og header ballen susende i kassa fra 15 meter! Keeper var sjanseløs og publikum målløse!

Kongsberg har ikke sett maken til svev siden Ruud brødrene herjet!

Kampen skrider frem og vi er fortsatt best. En lang ball blir slått mot Wienern. Merkelig nok dukker han istedet for å dempe ballen. Ballen treffer stopperen til KIF og faller til fordel for Wienern. Overraskende nok ser han at keeper står langt ute og fyrer av en kanon fra ca 27 meter. Ballen fyker i nettet bak en forfjamset KIF keeper.

Vi kontrollerer kampen fullstendig helt fram til det 40 minutt. Da blir vi overmodig og begynner å føre i det bakre leddet istedet for å spille ball og bevege oss. KIF kommer til noen sjanser før de får en corner i det 45 minutt. KIF er kjent for å være gode på dødballer så også her. KIF's store stopper får gå opp uhindret og heade ballen i mål.

I pausen blir vi enige om å fortsette som i første omgang, men unngå for mye føring i det bakre leddet.

6 min ut i andre omgang får KIF på ny en corner fra høyre. Samme spiller scorer igjen.

Utover i kampen skaper vi noen store sjanser, men evner ikke å få kula imål.

KIF får en ny corner fra høyre og det samme skjer igjen, for tredje gang!!

KIF stopper stiger til værs og header ballen i krysset.

Etter scoringen blir det hawaii. Spillet bølger frem og tilbake med sjanser til begge lag. KIF får de største, men ingen evner å få ballen i nota.

Kampen ender 3-2 til hjemmlaget.

Vi kan ikke si oss fornøyd med dette. Vi scorer to fine mål og skaper en del sjanser, men slipper inn forholdsvis enkle mål, selv om det var 3 gode cornere og 3 gode headinger fra KIF stopperen.

Totalt hadde KIF 6 cornerer fra høyre. Fasit. 3 mål, 2 sjanser, 1 klarering fra forsvarspiller.