Seier til B-gutta.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Aug 2009

Åssiden II slo et tampt Graabein med solide 7-1 mandag kveld.

Det ble gjort en 'gammel' vri før rek. kampen mot Graabein. Siden det er to rek. kamper denne uka og a-laget trenger kvalitetstrening ble det besluttet å kjøre full trening på alle mann alle før rek. kamp, mao laget som skulle spille mot Graabein trente først!!!

Itillegg ble det tatt en rask avgjørelse rett før avspark, siden alle hadde trent, var gode og varme i tillegg regnet det. Ble det besluttet at vi kunne ikke risikere sykdom på noen av våre spillere (a eller rek spillere) så vi gamblet og stilte med kun 11 mann. Kanskje en risiko når tatt i betraktning at noen av de eldre er skadeutsatt.....

Åssiden II - Graabein    7-1 (3-1)

1-0 wiener'n

2-0 wiener'n/selvmål?

2-1 Graabein

3-1 Dokken

4-1 Kris

5-1 Nico

6-1 Tollef

7-1 Nico

Laget: Carslen, P. Hougen, Jostein, Seb, Simen F.J, Kris, Tollef, Nico, Dag, Wiener'n, Dokken.

Kampen åpnet forrykende og Wiener'n scoret tidlig på et skudd fra 17 meter 60 grader på kassa.Wiener'n så at Graabeins keeper var dekket og fyrte av. keeper rakk ikke ned og vi hadde fått kampen akkurat dit vi håpet.

2-0 kom ved et selvmål (wiener'n påstår han var borti ballen. Han var kanskje det!)

De få tilskuere som trosset regnet trodde vi skulle valse over Graabein, men vi brukte for lang tid med ball, ble unøyaktige og rett og slett sløve. Graabein skaper noen farligheter som Carslen tar seg greit av. Helt til Graabein fyrer av et skudd, Carlsen redder enkelt, men slipper ballen til Graabein spissen. 2-1 og det er match igjen, ihvertall i målprotokollen.

3-1 blir besørget etter et raskt frispark hvor Wiener'n hæler til dokken som bredsider ballen i åpent mål.

I pausen er alle mann ved godt humør og kroppene er brukbare. Vi blir enige om å sette større tempo på ball og ha større presisjon i pasningsspillet.

Det tar litt tid, men så løsner det og vi skaper flust med sjanser og scorer 4 raske mål.

4-1 Dokken innlegg, i sin sedvane presis, treffer Kris. Innlegget var så hardt og presist at Mr.Martinse knapt fikk stokket beina, men hodet var vasket klart av alt regnet. Han brukte en av de gylne reglene-alltid kroppen bak ballen! Det blir scoring etter at innlegget treffer venstre beinet til Mr. Martinsen og spretter over streken.

5-1 nico scorer fra bakre etter nok ett innlegg fra dokken.

6-1 endelig løsner det for tollef. Han startet som def midt. Byttet seg selv frem som indreløper og endte som spiss. Mr. Martinsen skyter ett innlegg fra høyre av reneste Tom Guldbrandsen kvalitet. Ballen dupper inn i feltet og Tollef scorer enkelt.Etter dette ble tollef stopper. Dagens jobb var gjort:-)

7-1 Nico presser avslutningen ned etter en retur fra corner. Ballen suser i nota.

De siste 20 legger vi om til 3 bak og flytter Jostein opp. All logikk skulle tilsi at vi skulle score mange mål, men det ville seg ikke. Vi mister noe av strukturen og vi blir stillestående og passive foran. Gutta ville havne i målprotokollen og i perioder spilte vi med fem mann i angrep.

Men vi hentet tre poeng. Scoret syv mål og hadde det moro i regnværet. Innimellom ble det servert delikatesser av høy klasse.

Dokken har som alltid presise,gode innlegg og ferdige scorede innelgg.

Nico lurer motstanderne trill rundt i perioder

Dag jakter og leverer gjennombruddpasninger av gammel klass.

Mr. Martinsen prøver å henge på, men lobber dessvere over mål.

Alle mann alle gjorde en god jobb, men jeg vil også trekke fram Peter Hougen, mr 100%, alltid solid og sikker i sitt spill, uansett hvor han spiller der bak. Idag fikk også Jostein høre hvor lista ligger og det liker vi:-)

Ny kamp for stive bein ondag!

Vi vil også takke jr 2 som sa seg villige til å flytte sin kamp opp til bane 2.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.