Seier 9-5 for juniorene mot Svelvik!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Aug 2009

ÅIF-Svelvik 9-5(4-3) Junior 1 divisjon
Målscorere: Quan 3, Nico 2, James 2, Alen og Dan
En underholdene kamp, med litt variabelt forsvarspill/keeperspill begge veier og mange mål. Vi var klart best, men en særdeles rotete 1 omgang med 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3 og 4-3. Etter pause var det ett lag på banen og vi kunne scoret 15 mål. Men 9 scoringer, mange flotte angrep - vi gleder oss over det, og skal gjøre en betydelig bedre gjennomføring når vi ikke har ballen i laget - søndag på Gol!
Endel av gutta etter kampen
Fredik(Yunus 60), Nhu(Delfhe 45), Morten, Ruslan(Robin 45), Espen, Nico(Hassan 68)Alen(Jonathan 34)Simen(Ola 68), Dan, Quan(Tom Erik 75). Valdi stod over pga karantene og Håkon er skadet.

Vi er fortsatt ikke på den intensiteten vi hadde siste del av interkretskvaliteten, men vi nærmer oss-spesielt i den offensive delen. I kveld var det 3 mål som keeperne på en "normal" dag ikke slipper inn. I tillegg må vi bli flinkere til å flytte oss i posisjon, mens ballen går, når vi ikke har ballen i laget. Offensivt mye bra, hvor vi fyller på med mange spillere, har gode individuelle ferdigheter og åpner Svelvik som "låvedør" gang på gang etter pausen.meget bra.

Oppsummerer derfor kampen på denne måten, veldig fornøyd med alle gutta i dag, men søndag forventer vi enda mer intensitet/trøkk/konsentrasjon i det vi gjør, både individuelt og lagmessig - spesielt i den defensive delen!

Mange spillere som er gode med ball i dag, ekstra pluss til James, Quan, Nico, Dan og Delphe! Tabell/serien ser du her!