Seier over Liungen for B-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Aug 2009

Etter et rimelig vellykket eksperiment forrige kamp skulle vi stille mannsterke til kampen mot Liungen. I utgpunktet hadde vi 4 innbyttere og alle mann alle skulle få minst en omgang, men dessverre ramlet forfallene inn utover dagen. Noen var slitne etter mandagens monster økt, noen syke og det verste av alt: en skulle på prøvespill i sildajazzens hjemby: Haugesund.

Åssiden - Liungen    5-2 (3-2)

1-0 3min Jostein

2-0 6 min Jostein

3-0 7 min Wienern

3-1 16 min str.

3-2 18 min

4-2 50 min Tollef

5-2 73 Dokken str.

Laget: Carlsen, Tollef, Jostein, Svork, Simen FJ, David, Ahmet, Håkon, Nico, Wienern, Dokken

Kampen åpnet forrykende og allerde før linje flaggene var på plass ledet hjemmelaget 3-0 og så ut til å cruise komfortabelt inn mot seier. Liungen fikk seg en skikkelig bakoversveis og var tydelig rystet.

1-0 kom etter ett knallhardt innkast. David i duell og ballen faller perfekt for jostein som knaller ballen i mål.

2-0 innlegg fra dokken som jostein bare kan sette hodet til og ballen suser utagbart i nettet.

3-0 langskudd fra den nylig omskolerte wienern. Gutten er sikker som banken og scorer jevnt og trutt..

Herfra og ut trodde vi dette skulle bli plankekjøring. Det eneste som skapte litt hodebry for oss var en liungenspiss som konsekvent lå 5 meter offside og ett par slurvete inngrep fra forsvaret..

Men som så ofte før, lederlaget skrur av bryteren og vips var stillingen 3-2. På den første lager jostein straffe og på den andre kommer det en langball i bakrom hvor forsvarerne og keeper Carlsen er passive (når det er sagt luktet det ett par meter offside)

Herfra og ut omgangen er kampbildet betydelig jevnere da liungen har fått nye krefter, men likevel skaper vi 8 store sjanser i tillegg til målene.

Andre omgang starter nesten som første. Allerede etter 5 min scorer vi etter nok ett innkast fra wienern.Tollef er sist på ballen på bakre.

Vi kontrollerer kampen totalt og spørsmålet er bare hvor stor seieren skal bli. Liungen har nok med å få igjen pusten etterhvert som tiden skrider frem og orken til åssia gutta blir mer og mer synlig (det skulle bare mangle!)

5-2 kommer etter et raid fra David som blir felt og Dokken scorer sikkert på straffe.

Vi makter ikke å skape like mange store sjanser som i første, 5 i tillegg til målene, men vi har mange flotte kombinasjoner og spiller til tider bra fotball på en fin, men smal bane.

Vår venstre side ved Simen, Håkon og Dokken varter opp med mange angrep helt etter læreboka. På høyresiden improviserer vi mer, løp fra David og leken teknikk fra Nico og gode gamle Tollef på backen, som t.o.m drar frem ventrebeinet sitt på en innsvinger fra høyre. Undertegnede måtte justere linsene da undertegnede ikke trodde det han så. Tollef bruker venstre!! Mannen som i sin tid sparket i stykker undertegnede sin høyre støvel i løpet av 90 min.(PS den var 2 år gammel og hadde aldri touchet en ball. Snakk om å ha en følsom touch!) Da forstår vi at dette var en begivenhet som vi var vitne til på denne mørke august kvelden på ÅIF bane 2.

Carlsen våkner også i andre omgang og er mer aktiv utenfor sin egen 16 meter.

Hyggelig var det også å få et gjensyn med Svork etter et langt opphold fra fotballen pga svineinfluensa. Svorken er som vamlig lett gjenkjennelig i spillestilen sin, men faktisk 1.5kg tyngre enn ved siste korsvei. Publikum koblet ikke langt sykeleie med ekstra vekt, men konkluderte vel med at gutten får god pleie på hjemmebane.

A-gutta fikk en grei økt.

Konklusjon: Vi hentet tre poeng og hadde det gøy!

Kampen ble spilt på en liten bane 2. Denne må være i underkant av 55 meter bred?!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.