Solid 3-0 seier bort mot Hallingdal FK for juniorlaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 23. Aug 2009

Junior 1 divisjon
Hallingdal FK-Åssiden IF 0-3(0-2)Mål:Nico,Valdi og James
En meget godt gjennomført kamp fra start til mål, ga oss 3 nye poeng borte mot HFK og vår tredje strake seier i høst.
Laget:
Fredrik
Delphe(Ola 60) - Morten - Espen - Robin
Valdi - Simen - James
Dan - Alen(Hassan 65) - Nico

Noe forfall pga skader/familiearrangementer, men 13 spillere gjennomførte 90 meget gode minutter og viste at vi i dag var klart bedre enn HFK.

Vi tar tak i kampen fra første spark, tross en relativt kort oppvarming, men dette viser at både formasjoner og spillernes holdning nå virkelig begynner å sitte.
Vi har noen fantastiske angrep i første omgang, hvor bevegelsene og valgene er perfekt, mangler kun å sette ballen i goal - skal jeg "pirke" på noe i dag, er det at vi må bli enda mer kyniske/beslutsomme i avslutningsposisjoner.
Med 2-0 til pause, så vi frem til andre omgang og den gjennomførte gutta perfekt. Vi bør kunne score 3-0 litt tidligere, men utrolig viktig at James scorer den - da er kampen i praksis nesten "avgjort".

Registrer mange gode angrep i dag, både på overganger og mot etablert forsvar, som vi dog bør kunne avslutte enda bedre/oftere på. Men veldig fornøyd med hvordan spillerne opptrer, både indivduelt og lagmessig i dagens kamp.
HFK har vært suverene så langt i år, på Gol, så det var ett sterkt resultat, selvom både de og vi sikkert manglet noen spillere.

Lagseier, JA - det er det vi gjør uten ballen i laget som gjør at vi er "overlegne" i dag, vi holder eget mål rent - meget bra,
ekstra ros til Fredrik og hele forsvarsrekka+midtbanetrioen, som alle var gode i både posisjoneringen og samhandling, i tillegg blir beslutsomheten bare bedre og bedre-samt at de er gode med ballen.I tillegg bidrar spesielt Robin og helemidtbanen med mange kilometer i den offensive delen også, da de ofte er med på alle angrep(truer rom/fyller på) og kommer til mange avslutninger. Offensivt har vi vært "overlegne" i de 3 første kampene i høst(16 mål på 3 kamper), så vi har en meget god angrepstrio, i dag med Alen, Nico, Dan og Hassan. kamper/tabell
Ekstra takk til de foreldre/foresatte som "på spraket ordner transport", da bussen fikk motorstopp, i tillegg til transporten er det alltid kjekt med supportere også på bortekamper-Takk!