Uavgjort mot Jevnaker for a-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 24. Aug 2009

Åssiden og Jevnaker spilte uavgjort 3-3 fredag kveld. Det ble en jevn kamp der hjemmelaget viste godt angrepsspill i perioder. Åssiden var nære på flere ganger men gjestene utnyttet mulighetene. Etter spill og sjanser var Åssiden nærmest men reddet ene poenget i det 89 minutt. Så uavgjort var vel et greit resultat.

3-3    89 min Guvenc

Laget: Oulie-Oland, Hougen, Andresen, Flåterud Johansen, Hansen (Meyer 70), Buric, Hermansen (Cetin 70), Walseth, Ottesen (Lim 80), Guvenc.

Åssiden startet noe nervøst og rufsete i denne kampen. Et nykomponert forsvar bruke noen minutter på juster seg. Dette var nok til at JIF tok ledelsen allerede etter 5 minutter av kampen. Et langt utspark, der ingen av stopperne gikk på ball og ballen spratt over begge og JIF spissen var alene igjennom. En følsom lobb via tverrligger ga gjestene ledelsen. Gjestene forstatte å trykke på de neste 15 minuttene men uten å skape de helt store sjansene. Hjemmelaget jobbet seg imidlertid god inn i kampen og tok over mer og mer. Det gledelige er at vi skaper sjanser etter meget godt spill og mange trekk. Etter 63 minutter gikk jammen også avslutningen i nettet. Et vakker gjennomspill til Guvenc som satte fart, en 45 graders pasning til Hermansen som sendte kula i krysset, vakker scoring etter like vakkert spill. JIF hang rett og slett ikke med.

Hjemmelaget var best den siste del av omgangen og kunne fort ha gatt i garderoben med en ledelse, men greit med 1-1.

Andre omgang er Åssiden klart best de første 25 minuttene. Etter 63 minutter spill tar de fortjent ledelsen med 2-1. Walseth setter ballen i nærmest åpent mål. Nok ett vakkert angrep og en vakker scoring. Men JIF er ikke laget som gir opp. En tre minuttersperiode snudde de fra 2-1 til 2-3 i deres favør. To dødballer to mål. En corner som blir stusset i kassa. Igjen er forsvaret for stillestående og ikke angriper ball. Bare minutter senere. Frispark, Oule ser ut til å ha full kontroll, men i stedet for å bokse ballen vekk velger han å gå for fast grep. Mister ballen og en JIF spiller kan sett ballen i mål med en finfin lobb. Åssia gir heller ikke opp og får som fortjent en utligning i det 89. minutt. Guvenc får satt ballen i goallen etter en retur fra keeper.

Åssiden gjør en god kamp mot en god motstander. Vi slipper imidlertid inn for lette mål. To nærmest store feil og passiv duellspill i boksen. Det positive er at vi står frem og er med i den fysiske delen av spillet i mye større grad enn før. JIF klarer nesten aldri å spille seg til sjanser. Åssiden varter opp mange gode angrep etter god spill. Alle våre mål kom etter gode kombinasjoner og gode prestasjoner. Vi har flere og større sjanser enn JIF og burde etter det ha vunnet kampen, men når vi ligger under og utligner helt på slutten er uavgjort et ok resultat.