Seier i prestisjeoppgjør og Carlsens store dag!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Aug 2009

Da var det duket for prestisje oppgjøret mellom IBK II og ÅIF II.

Åif vant kampen mellom tungvekterne på åssia banen, men nå var det duket for en litt yngre og lettere utgave av spillere.

Rek laget skulle igjen stille mannsterke, men av flere grunner, les skader fra elevfestivalen (se lengre ned i referatet), sykdom og visninger klarer vi å få skrapet sammen 12 mann.

Ikke verst det da de siste kampene har vært gjennomført uten innbyttere dvs kun med 11 mann.

Birkebeineren II - Åssiden II    1-4 (0-1)

0-1 1min Røed

0-2 65 min Seb

0-3 75 min Dokken

1-3 80 min IBK

1-4 82 min Wienern

Laget: Carlsen, Kris M. (Wienern 50), Holm, Seb, Tollef, David (Kris M. 65), Ahmet, Håkon, Sai, Thomas R. , Dokken.

Kampen åpner forrykende og vi tar ledelsen allerede etter 45 sekunder. David og Sai kombinerer fint og førstnevnte finner Thomas R som scorer enkelt.

En fantastisk start på kampen!

Vi spiller bra de første 10 minuttene hvor vi viser tendenser til kombinasjoner og bra spill. Utover i kampen blir vi slurvete og gir bort mange enkle baller til IBK.

IBK fosser fremover og skaper sjanser, men bakerst har vi Carlsen, som gjør sin livs kamp. Carlsen varter opp med den ene klasseredningen etter den andre. Heldigvis klarer vi å stå det av til pause.

Vi skaper kun 3 sjanser i første omgang, men har med oss en ledelse til pause. Litt flaterende var det.

Holm i form og far.

Utover en relativt dårlig innsats spillemessig vil førsteomgangen bli husket for en tøff tackling på Mr. Martinsen. Mr Martinsen blir liggende til motstanderen har fått gult kort deretter spretter han lett opp som om ingenting har skjedd! Var det en ny Mr. Martinsen publikum på Årbogen var vitne til? Mr. diver Martinsen? (for ref. viste han fram ei lang, rød stripe på leggen etter kampen, men denne kan komme av aktiviteter på teppet i stua....).

Pausepraten er fort unnagjort. Vi prøver å fokusere på friske bein og komme til hektene igjen. Være kvikkere i hodet og beina.

Men andreomgangen starter som den første sluttet, IBK har overtaket, men skaper ikke like store og klare sjanser som i første omgang. Det som kommer tar Carlsen seg enkelt av, enten det er høyt eller lavt. T.o.m igangsettingene lukter det klasse av i andre omgang.

Litt ut av det blå scorer Seb og roen senker seg over laget.

IBK jager et reduseringsmål, men vi er trygge og utnytter kontringene meget godt. Den 3dje goalen kommer etter en nydelig kontring. Carlsen setter i gang langt til Dokken som fosser frem og tilslutt scorer enkelt.

4-0 kommer etter nydelig kombinasjonspill mellom Dokken, Thomas R, Mr. Martinsen og tilslutt Wienern som endelig får banket ballen i nota.

Wienern opprettholder sin scoringsratio dvs mer enn 1 mål per kamp. Imponerende for keeperen!.

Det bør også nevnes at vi kontrer oss til flere store sjanser hvor vi bør score, spesielt tidligere nevnte Wienern brenner en gedigen mulighet. Han traff en bølgetopp, ifølge Thomas R, og klarte å sette ballen over fra 1 meters hold! Prestasjonen var strålende, men dessverre med negativt fortegn:-)

IBK får sitt trøstemål på stillingen 3-0. Det betyr ingenting for resultatet, men synd for Carslen som hadde fortjent å ta med seg nullen hjem til åssia etter en strålende kamp! Fortsett i samme stilen unge Carlsen!

Utover Carlsen spilte Holm en god kamp og rydder opp i kjent stil.

Seb scorer et meget viktig mål.

Tollef taklet en uvant venstreback posisjon varierende. Fra det godkjente til tanker om helt andre steder....

Kris er solid og god. Ifølge blokka til undertegnede får han registrert en målgivende.

Ahmet, David, Håkon og Sai viser offensive glimt og gjør en helhjertet innsats for laget.

Thomas R og Dokken er involvert i mye offensivt og kommer begge på scoringslista.

Wienern er ikke like lett i kroppen som før helgen, men gjør det han er der for: score mål.

Neste kamp

Vi er veldig godt fornøyd med en ny trepoenger i beltet og ser frem i mot neste kamp mot Lier.

Vi tapte for Lier på hjemmebane og det er kun 3 poeng som gjelder i neste kamp.

Det blir en tøff batalje mot et heltent Lier lag som jobber knallhardt for en ny seier i sin ferd mot 4 divisjon.

PS

Svorken, som gjorde et vellykket comeback etter svineinfluensa, var dessverre indisponibel til denne viktige kampen. Av årsaker vi ikke skal komme inn på her måtte han dessverre stå over pga ett par sting på et strategisk viktig sted!

Vi skal være glad for at han har hatt evnen til å produsere og nettopp blitt far. I fremtiden kan det bli verre med nettopp dette......