Endelig kom seieren.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Aug 2009

Åssidens a-lag tok endelig en seier torsdag kveld. Motstander var Konnerud på Konnerud kunstgress. Etter gode prestasjoner i tidligere kamper var fokuset å ta med seg disse prestasjonene inn i kampen mot Konnerud. Det ble aldri en god kamp, det ble mest duellspill og lange fremspill. Åssiden var dog det beste laget og skapte klart flest og største sjanser. Øystein Hansen ble matchcvinner med et godt skudd fra ca 14 meter.

Konnerud - Åssiden 0-1 (0-1)

0-1  25 min Hansen

Laget: Oulie (Syvertsen 35), Oland, Hougen, Holm, Andresen, Hermansen (Cetin 60 ), Buric, Hansen, Guvenc, Ottesen (Meyer 65), Walseth.

Åssiden tok en fortjent seier over Konnerud torsdag kveld. Kampens enest mål kom ved Øystein Hansen. Dette etter at Åssiden presset høyt og vant ballen. Hansen satte fart og sendte i vei et hardt og velplassert skudd. Hjemmelagets klart beste spiller, keeperen, hadde ingen mulighet.

Åssiden start klart best i dette oppgjøret. Allerede etter få minutter settes Konnerud under press. Ottesen hadde en god mulighet men keeper redder. Åssiden forsetter å presse hjemmelaget, men dabber av etter ca kvarteret. De røde kommer mer med og får noen dødballer, noe som vi vet de kan være farlige på. Åssiaforsvaret får ryddet greit opp. Gjestene får tilrevet seg initiativet igjen og skaper store sjanser. I tillegg til scoringa er Walseth allene med keeper. Samme mann skaffer straffe etter å jaget et dårlig tilbakespill. Hjemmelagets beste feller Walseth unødvendig. Andresen gjør seg klar til straffe, men for fjerde gang denne sesongen misbrukes straffen. Og forsatt kun 1-0 ledelse. Åssiden er best i stort sett hele omgangen og burde ha leda mer enn med den ene. Nærmest er hjemmelaget med en corner som blir headet like over. En fortjent ledelse til gjestene til pause.

Andre omgang er det Konnerud som har et vist press. Mange dødballen og langballer mot Åssiaforsvaret. Men skaper ikke sjanser. Åssia er nærmest med allene med keeper to ganger og et kanonskudd av Guvenc på frispak. Keeper får en finger på ballen som går først i tverligger så i stanga. En stor prestasjon av begge to. Åssia rir av presset og tar en fortjent 3 poenger. En ikke like god prestasjon som de foregående kampene, men vi opptrer som et lag og er gode defensive. Og i tillegg begynner vi å få en god benk.