Årsverste mot ÅL 2 for Gutta Krutt

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Aug 2009

Gutta krutt var ute på nytt eventyr i dag, dessverre skulle det vise seg at mange av gutta burde fått lest godnat eventyr mye tidligere kvelden før enn det som ble gjort. Likevel dro vi inn en 1-0 seier over gjestene fra ÅL etter en scoring av Alen i andre omgang.

Kamp nummer to denne uka og denne gangen var det ÅL 2 som kom og gav Gutta Krutt vrien motstand. Vi kom fra en brukbar treningsuke, men mangler fremdeles noe fra å ha den konsentrasjonen og viljen som vi viste i vårsesongen inne.

1.Omgang:

Sist kamp hadde vi en del innkjøringstrøbbel i første omgang, slik skulle det også bli i dag. Første omgangen viser vi oss fra vår dårligste side. Dårlig innsats, liten vinnervilje, elendig pasningsspill og veldig ukonsentrert. Trenerduoen var sikker på at første omgang sist mot Åmot2 skulle være et engangstilfelle, men slik ble det ikke. Første omgang i dag var så å si identisk eller verre enn sist kamp. Fremover på banen satt overhodet ikke pasningsspillet og vi velger å forsøke oss på tryllekunsttriks i stedet for enkelt og godt pasningsspill.  Vi klumper oss i midten og mister totalt bredde i spillet vårt og blir førende for mye med ballen.  Vi ble stående og se på når motstander får dempe ballen og upresset får gjøre hva de vil. Vi savnet trykk, engasjement og tilstedeværelse av de aller fleste på banen.  Vi kom til to gode sjanser i første omgang, en dobbeltsjanse med Nico og Klev som begge bommet fra ca 6 meter.  Senere blir Klev spilt flott fri, men i stedet for å sette fart mot mål trekker han seg ut på kant og roter muligheten bort.

2.Omgang:

I pausen ble spillerne og trenerne enige om at det måtte en betydelig holdningsendring til for at vi skulle dra i land denne kampen på en god måte. Vi ønsker alltid å prestere godt og av de gode prestasjonene kommer de gode opplevelsene og dermed blir det gøy å spille fotball. Med dette som fokusområde i andre omgang var det en gjeng gutter som absolutt ville vise seg fra sin beste side i andre omgang. Vi tok tak i kampen med engang og presset ÅL2 langt tilbake på banen og hadde egentlig full kontroll i andre omgang. Ål kom ikke til en eneste sjanse i andre omgang, i følge mine notater. Vi på vår side kom til flere gode sjanser i andre omgang. Ikke fordi vi ble bedre fotballspillere i pausen, men fordi vi tok oss sammen! Vi presser ÅL2 bakover på banen og det er kun snakk om et tidsspørsmål føre vi scorer mål. Målet lot dessverre vente på seg frem til det 14 minutt da Alen skyter fra ca 17 meter utagbart for keeper og ergo 1-0 til Gutta Krutt! Det er stort sett enveiskjøring i andre omgang, men likevel mangler vi det lille ekstra i dag for å prestere godt! Dog får vi allerede sjansen førstkommende mandag i årets første bortekamp mot Vikersund.