Juniorlaget vant 3-0 over Modum!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Sep 2009

ÅIF - Modum 3-0(0-0)Mål: James, Delphe og Dan

Gutta fortsetter den gode høststarten, både lagmessig og individuelt. Prestasjonene i kveldens kamp kunne vært mye bedre i første omgang, hvor vi var stillestående, både i posisjoneringer, som førsteforsvarer og motstatte bevegelser, spesielt på overganger. Andre omgang var noe helt annet - bra gutter!
Fredrik, Delphe, Ruslan(Kevin 58 min), Espen, Robin, Valdi(Nhu 72 min), Simen(Ola 72 min), James, Dan, Quan(Tom Erik 72 min), Alen(Jonathan 60 min)
Ubenyttet: Yunus(pga ramadan), samt Morten syk og Frank spillerklar først 4 sept.
Les Modum sitt kampref her men denne gangen har min gode fotballvenn Arnfinn Danielsen nok "lett febrilsk" etter positive elementer for eget lag, med 10 mann(ville ikke nevne det i referatet av respekt for Arnfinn/Modum) kan det tyde på at de har utfordringer å løse, jeg så iansett ingen Modum spillere som "eide" noe som helst, selvom de skal ha honnorør for å stå på i 75 minutter. Denne kampen var Modum sjanseløse på poeng, beklager Arnfinn!

Kampen:
Jeg fikk. pga jobb, ikke sett mer enn siste 8 minuttene av første omgang og etter samtale med Ole, var den enkel å oppsummere - "halveis" i det meste vi gjorde ut på banen.

Pausen var enkel å "ta tak i", kun fokus på det som skulle gjøre oss bedre, nemlig:

1)    Bedre og raskere bevegelser - både offensivt og defensivt.
2)    Indreløperene "måtte justeres", da de ofte lå for høyt når vi vant ballen
       og ble stasjonære, samt at de ofte lå feil i lagdelen - når Modum hadde
       ballen.
3)    Mer agressivitet, men det kommer av seg selv - når de 2 første
       punktene er på plass.

Vil gratulere alle spillerne, dette løste dere meget bra og andre omgang er meget bra. Det vi snakket om i pausen gjennomføres 100 % og vi får scoring, igen etter corner - med James, deretter 2-0 med Delphe og etter det teller vi 5 hundreprosentsjanser som "brennes" før Dan gjør 3-0 via en Modumspiller. Flere store sjanser etter dette, men 3-0 er suverent.

Det er en lagseier, igjen - men denne gangen ønsker jeg å gi ekstra ros til forsvarsfemmern, med Fredrik bakerst. Dere er nesten "feilfrie", gode i posisjoneringene, de offensive markeringene blir bedre og bedre, vi er flinkere til "å ta ut" motstander i egen boks, dere samhandler bedre og bedre - både i sideforskyvning, falle/skyve ut, samtidig er dere sterke i nærdueller - meget bra!

Fremover, er andre omgang godkjent + selvom vi bør score noen flere mål. Syntes James gjør en meget god kamp, løpsvillig begge veier, scorer igjen, kommer til mange avslutninger og setter "lista" med innsats/pågangsmote - meget bra kamp.

Men, nå er det neste kamp som gjelder - ingenting går av seg selv, spesielt ikke når vi skal møte Solberg på bortebane tirsdag. Nettopp derfor gleder vis oss!