G-14 tapte 1-5 for ett godt ROS lag

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Sep 2009

G-14 møtte ett spillende og godt mannskap fra ROS torsdag kveld. Vi tar ledelse med 1-0 tidlig i kampen. Boldt setter inn ballen fra kloss hold etter dødball . Etter dette tar ROS over styringen av kampen . De skaper flere sjanser og varter opp med god fotball til tider. Når de første 35 minuttene er ferdigspilt leder ROS 4-1.

Samme kampbildet fortsetter utover i annen omgang også . ROS spiller best fotball , men vi skaper noen store målsjanser som med litt mer dyktighet og tur kunne ha pyntet på resultatet.  ROS setter ett mål til , så vi må se oss slått med 1-5 denne kvelden .

Denne kvelden ser vi att det er ett stykke igjen før vi kan være med og kjempe blant de beste lagene i 1div . Vi blir avslørt på tempo og ferdigheter med ball . Dette sammen at vi for ofte tar gale valg og avgjørelser , både med og uten ball gjør at vi ikke greier og stå imot ROS denne kvelden.

Men guttene skal ha at de jobber og sliter , og ikke gir opp selv om det går litt i motbakke om dagen .

Åssiden – ROS           1 – 5    Boldt

Laget : Snorre – Eirik (97 ) – Hashmand – Vrenne – Håvard – Daniel – Eirik – Boldt – Marius - Dokka – Chris – Magnus – Andre - Adrian - Bill - Eldin.