Uavgjort mot Vestfossen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 14. Sep 2009

Åssiden a-lagt spilte fredag kveld mot Vestfossen. Kampen gikk på Strandajordet gressbane. Kampen endte med uavgjort 2-2.

Vestfossen - Åssiden    2-2 (1-1)

1-0  4 min

1-1  25 min Guvenc

2-1  60 min

2-2  88 min Meyer

Laget: Syvertsen, Oland, Hougen, Holm, Andresen, Hansen, Buric, Hermansen, Guvenc, Ottesen (Meyer 70), Walseth.

Åssiden startet dårlig denne kampen. Vestfossen tok tak i kampen fra start og satte Åssia under press. Spillerne flyttet ikke hurtig nok på beina og var på etterskudd. Samtidig sleit laget defensivt med strukturen. Vertene utnyttet dette og satt inn 1-0 allerede etter 4 minutter.

Åssia brukte det første kvarteret til å juster ting og bli vant med underlaget. Sakte med sikkert tok Åssia over spillet og dominerte etterhvert. Dog uten å skape de store sjanser. Etter ca 25 minutter viste Guvenc frem godfoten og satte inne en fortjent utligning, frispark direkte i goalen. Åssia var best siste 30 minuttene men klarte ikke å ta ledelsen. Vestfossen var småfarlige på overganger og dødballer.

Andre omgang begynte der første slapp med Åssia som det førende laget spillemessig. Noe mot spillets gang tok hjemmelaget ledelsen nok en gang. Åssia forsatte imidlertid å kjempe godt og fikk uttelling i sluttminutten ved Meyer som kunne sette inn sluttresultatet til 2-2.

Det ble aldri noen god kamp, Åssia var best i banespillet men skapte få store sjanser. Vestfossen var gode på dødballer og småfarlige på overganger. Uavgjort var vel greit nok i en kamp med få sjanser og ingen av lagene opp mot sitt beste. Isolert sett kan Åssia være fornøyd med uavgjort mot en vanskelig motstander.