Juniorene vant 4-1 mot Konnerud!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Sep 2009

1 div juniorer:
Åssiden IF - Konnerud IL 4-1(2-0)Alen, Amhet, Dan og Valdi
(bak)Frank, Amhet, Nico, Fredrik, Robin, Espen, Alen, Morten, T. Haugen,(foran)Dan, Simen, Delphe, Ruslan, Ola, Håkon, Valdi, Adis og Kevin. Ikke med på bilde; Quan, James, Yunus, Nhu, Tom Erik, samt Helge og Kregnes(fotografer) og Ole Grøndahl.
Fredrik
Jonathan(Ola 72)) - Ruslan - Espen - Robin
Håkon(Kevin 68) - Amhet(Simen 45) - Valdi(Delphe 70)
Dan - Alen(Quan 33) - Nico(Adis 75)
En meget god gjennomført kamp i 70 minutter, ga oss en kontrollert og meget fortjent seier i kveldens kamp mot Konnerud.

Tabell/resultater her!

Ikke med: Frank(spillerklar neste kamp), Yunus(skole), Morten(skadefri neste kamp), James(skoletur),Tom Erik, Nhu og Yunus.

Vi fortsetter den gode utviklingen gjennom sesongen 2009 og i kveldens kamp var også Amhet fra a-stallen med i første omgang, da a-lagstrenerne ønsket at han skulle få matchtrening kontra deres trening. Dette setter vi pris på, da vi tolker dette dithen at vi har etablert ett godt sportslig nivå som gjør oss aktuelle til at "hospitering" også kan gå denne veien.

Målsettingen før kampen, var å opptre som ett bedre lag enn vi lyktes med mot Solberg, vi viste også at Konnerud - som noe overraskende trakk sitt lag fra høstens interkretsserie, ville stille ett betydelig bedre lag pga dette, enn resultatene tilsa så langt i høstens første seriekamper i 1 divisjon . Vi innfrir vår målsetting i 3/4 deler av kampen, som i perioder viste klasseforskjell - spesielt i første omgang. Midtbanen, med Amhet sentral - som selvfølgelig styrket oss denne omgangen, var meget gode, samt at den bakre femmern også var kompakte og gode. Fremover var Dan god, mens både Alen og Nico fortsatt kan løfte seg "ett hakk" i forhold til å være på "tå hev" fra starten av, begge har potensiale som de selv må få frem - oftere.

Det gikk fort, noen ganger litt for fort - i forhold til flere motsatte bevegsler/true flere rom, så vi hadde noen balltap på overganger - pga at vi slo litt for fort/ofte på 1 bevegelsen, men sjansene hadde vi hele omgangen igjennom og allerede etter 2 minutter ble "låvedøra" satt på vidt gap i konneruds forsvar, men dessverre satt ikke avslutningen til Dan - men det var ett mønsterangrep, i lengderetningen. Bevegelsene var litt for mye "rett" frem, vi kunne vært flinkere til å søke rommene i bredden-samt å møte i mellomrommet, der var det mye plass - men dette ble bedre etterhvert, men vi ga Konnerud 3-4 unødvendige overganger, hvor vi selv skaper disse pga nevnte årsaker. Forsvaret var imidlertid meget gode, spesielt Espen og Ruslan, samt at Amhet gjør en sterk jobb som førsteforsvarer-meget rask i returløp og for en taklingsteknikk. Backene slet litt med posisjoneringen første del, men ble bedre etterhvert. Man scorer svært sjelden på alle sjanser man skaper i fotballkamper, men vi må bli enda litt flinkere her - gjennom mer bevist trening på dette.

Andre omgang har mye bra i seg, de første 25 minuttene-vi scorer 2 fine mål og burde hatt 1-2 til.
Det som er aller mest gledelig, på tross av/eller nettopp derfor, er at vi har en stor og god tropp, hvor det er viktig at alle får spilletid som gjør at de "blir med i kampen". Vi gjør mange bytter og noen spillere får prøve seg i helt nye posisjoner, noe som gjør at vi selvfølgelig mister noe i forhold til posisjonering/valg. Siste 15 blir derfor mer "hawai", hvor Konnerud reduserer og har flere sjanser, samtidig som vi skaper endel sjanser/muligheter - men mangler både flere bevegelser og spillere i "rette posisjon", men dette handler også om involvering og læring. Vi hadde 3 guttespillere på banen idag, samt at hele troppen er juniorer også i 2010.
4-1 seier og vi har nå 16 av totalt 18 poeng i høstens 1 divisjon, gratulerer gutter.
Mange spillere som gjør en meget god kamp i dag, Amhet nevnt, bakerst er Fredrik både trygg og involverende, men Ruslan og Espen, sammen med Håkon, Valdi og Dan er de som kanskje var best/jevnest kampen sett under ett. Ekstra hyggelig å se vår gode venn, Suli - dog som tilskuer, men håper å se han på neste han neste trening!

Neste kamp er onsdag, borte mot Sande - før det, trening man og tirsdag.

Fremtiden:
Vi startet i januar, med å bygge opp ett nytt juniorlag i klubben, både sosialt og sportslig. Både Ole og jeg føler at vi langt på vei har lyktes, så langt. Vår jobb er å utvikle både enkelt spilleren og laget, samtidig som det skal være gøy, trygt og stimulerende å være endel av laget/klubben. Spillerne har hele veien vært meget positive og bidratt hele veien, nettopp derfor fremstår vi i dag med svært gode fremtidsutsikter for sesongen 2010 og 2011, som sportslig har vært det som har vært vårt fokus. Vi har nå en meget god spillergruppe, som i tillegg vil få mange spennende 93 spillere neste sesong - arbeidet med 2010, det sportslige og sosiale innholdet, er i gang og vil bli klart de neste 2 ukene, så følg med. Men før det, skal vi gjennomføre høstsesongen, slik vi har startet den - fokusere på hva hver enkelt spiller og lagdel kan/bør/skal bidra med, både på trening og kamp, da kommer også resultatene!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.