Seier 3-2 over Modum

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Sep 2009

Åssiden A-lag vant 3-2 over Modum lørdag ettermiddag. Åssiden ledet 2-0 før Modum reduserte og utlignet til 2-2. Dette ble også pauseresultatet. Åssiden var best etter vilen og tok alle 3 poengene etter en sen scoring av Walseth. Øvrige mål ble satt inn av Ottesen og Hougen.

Åssiden - Modum    3-2 (2-2)

1-0  11 min Ottesen

2-0  20 min Hougen

2-1  23 min

2-2  25 min

3-2  89 min Walseth

Laget: Syvertsen, Oland, Hougen, Holm, Andresen, Hansen (Røed 80), Buric, Hermansen (Cetin 75), Walseth, Ottesen (Meyer 75), Guvenc.

Til tross for 5 mål ble det en sjansefattig men spennende kamp på Åssiabanen. Det ble en jevn start på kampen. Åssiden tok ledelsen på kampens første riktige sjanse. En nydelig overgang. Åssiden vinner ballen på egen havldel. Spiller opp på Ottesen som legger fint igjen til Buric. Buric vender spillet motstatt. Fint oppspill igjen til Ottesen som spiller nydelig vegg med Walseth. Ottesen setter ballen fint i hjørnet. Åssia i ledelsen etter 11 minutter. Åssiden kontrollerer det hele og bare minutter senere kunne ledelsen vært økt. På den tredje store sjansen satt den igjen. Frispark fra venstre. Et presist frispark som Åssiaspiller vinner foran mål. Ballen detter ned rett forran Modumkeeperen. Hougen er frempå og setter ballen kontant i goallen. En fortjent ledelse til hjemmelaget etter 21 minutter. Modum gir selvsagt ikke opp. Modum truer bakrom mye men skaper lite i spill. Der de ikke er ufarlige er på dødballer. Og igjen er det der det skjer. En god corner, Åssiaspilerne følger ikke bevegelsene og på bakre får Modumspissen heade i lengste hjørnet. Modum får nå blod på tann. Bare minuttet sener. Nok en lang ball fra Modum. Holm feilberegner ballen og kommer i løpsduell. Holm kløner det til og kommer borti bena til Modumspissen og klar straffe. Straffen settes i mål og lagene er like langt. Modum var nå i støtet, men Åssia holdt unna og gjestene skapet lite. Hjemmelaget skapte dog den største sjansen rett før pause.

Det ble en jevn første omgang. Gjestene skapt lite i spill men var farlige å dødballer. Åssiden skapte sine sjaner ved spill og hadde vel de fleste sjansene, men greit med uavgjort etter 45 minutter.

Andre omgang var svært sjansefattig. Åssia dominerte stort sett hele spillet men hadde vanskeligheter med å skape klare sjanser. Gjestene slo for det meste langt som gikk inn til keeper Syvertsen. De virket fornøyd med uavgjort og la seg lavt. Åssiden prøvde og prøvde og lykkes til slutt. Et nydelig gjennomspill av Røed til Guvenv på fint løp. Keeperen måtte gi retur og der var dukkopp Walseth og headet ballen i tomt bur. Dermed kunne Åssiden ta 3 poeng med i garderroben.

Andre omang er Åssiden klart best. Men Modum gjorde det vanskelig med å ligge lavt. Modum så ut som de ville gå for uavgjort og var tannløse fremover i andre omgang. De la seg lavt med mange spiller bak ballen. Åssiden skapte dog noen gode muligheter i tillegg til scoringen. På bakrunn av andre omgang så vinner Åssiden fortjent.