"knirkete" og 3-3 mot Sande Sk.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 22. Sep 2009

Junior 1 div
Åssiden IF - Sande Sk 3-3(1-0)Målscorere, James, Simen og Valdi
Sande sitt referat kommer nok her
Onsdagens hjemmekamp viste at vi kan "hente" oss etter å ha ligget under både 1-2 og 2-3, men samtidg var vi ikke gode nok verken på ferdigheter/taktiske valg, vi møte ett lag som lå i en lav 4-5-formasjon.
Laget:
Fredrik
Jonathan(Delphe 45) - Kevin(Rusland 45) - Espen(Morten 45) - Robin
James(Valdi siste 5) - Amhet(Simen 45) - Valdi(Håkon 45)
Nico(Adis 70) - Alen(Valdi som spiss 45-70) - Quan(Ola 75)

Vi er opptatt av at alle spillerne, som trener regelmessig, får spilletid og kjørte konsekvent på spillerbyttene.

Sande er ett av de få lagene som har møtt oss i en lav 4-5-1 formasjon, samtidig viste vi at dette var ett lag med tæl og samtidig spisskompetanse, spesielt i fremre rekker. Nettopp derfor var det viktig at vi defensivt flyttet bena raskt, fikk raskt og godt press på ballfører - samtidig som vi skulle ha gode bevegelser/valg når vi hadde ballen i laget. Dette for å kunne sette opp 2 mot 1 offensivt og samtidig stoppe overgangene i mot.

Konklusjonen er at vi var ikke gode nok i disse fasene.

Første omgang var den beste fra vår side, hvor vi scorer 20 sek før pause - på James sitt 5 forsøk i omgangen. Vi har 7-8 hundre prosent sjanser i omgangen og kunne/burde ledet med 3-4 mål til pause. Omgangen er allikevel preget av mye tut og kjør, fortsatt ikke gode nok motsatte bevelser i våre 2 fremste ledd, og når vi har det - velger ofte ballfører å utfordre selv kontra å frispille i medløp. Dette gir Sande flere overganger og de viser her sin styrke, samtidig som jeg syntes vi har altfor tilfeldig førsteforvarer jobb og samtidig en andreforsvarer som ofte ligger feil. Kommunikasjonen er også mangefull. Vi slår for mye i neste ledd, istedet for å frispille medløp i eget ledd - det er her vi skaper overtall mot denne type lag/formasjoner.

Vi gjør avtalte bytter i pausen, men klarer ikke å skape noe mer trøkk eller trygghet i denne omgangen, som vel er vår svakeste i høst - rent spillemessig. Innsatsen er meget bra, men det blir for mye en og en spiller og ikke lagdel/laget som jobber sammen. Sliter fortsatt med motsatte bevegelser i de 2 fremste leddene og får mange, svært mange, balltap som gir Sande en haug av overganger - hvor de scorer på 3 stk - alle meget godt utført av Sande, men vi gjør det vanskelig for oss selv ved at vi både har for dårlige offensive markeringer og posisjoneringer, eks er midtbanen ofte for høye i banen og har langggggg vei hjem, samtidig som sideforskyvningen og avstanden i bakre ledd burdre vært bedre. Sande har, som nevnt, gode spillere fremover, med både fart og tekniske ferdigheter.
Simen utligner til 2-2 på ett herlig skudd, etter en corner som slås ut i 45 grader - lekkert, Valdi utligner rett før slutt etter ett flott innlegg fra Håkon, hvor ham møter på første og scorer sikkert. Disse 2 målene er typiske, for det som manglet i dag, vi kom for sjelden frem til innlegg og når de kom, var bevegelsen altfor dårlig i boksen. Husk også at vår første scoring, kom etter ett flott innlegg fra Quan, som James scorer fra bakre.

Sum summarum, er vi godt fornøyd med viljen/innsatsen men samtidig har vi en jobb å gjøre i både den defensive og offensive delen, ikke bare fordi vi møter 4-5-1 lag.

Trening fredag og kamp søndag mot Lier.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.