Åssiden - Skrim 4-1. seier for B-laget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Sep 2009

Endelig kommer et nytt kampreferat fra B-laget. Etter en helsløv innsats og kamp mot Svene, som det overhode ikke er verdt å skriv noe som helst om og som vi tapte fortjent for, kommer nå endelig referatet fra Skrimkampen.

Endelig var det duket for revansje for det som var en nydelig fredagskveld på skrimsletta, men som endte i en flau forestilling og en ditto ødelagt helg!

ÅIF-Skrim 4-1 (2-1)

0-1 17 min

1-1 28 min Sai

2-1 33 min Sai

3-1 57 min Sai

4-1 85 min jostein

Laget:Carslen, Simen FJ, Jostein, Seb, Peter H, Ahmet, Nico, Tollef, Kris(Morten 50), Trond, Sai. Ubenyttet reverve Mich.

I kveld stilte rek.laget mannsterke og hadde i tillegg med formspillere som feks Sai.. Alt til rette for en god kamp og revansje for det forsmedelige tapet sist.

I forhold til vårmøtet, som foregikk på en humpete slette-ja nettopp det, skrimsletta, hadde vi fordelen av hjemmebane og kunstgress.

Planen var enkel, og som vanlig på hjemmebane, holde tempo på kula.

Allerede de første minuttene kan vi se at konsentrasjonen ikke var helt på topp, men vi er hakket bedre enn Skrim.

Før det første målet kom hadde vi ett par sjanser, Simen raid som Sai avslutter med skudd og Seb skudd i stanga etter retur.

Men sløvheten skulle vise seg.

Simen taper en hodeduell etter ett langt utspill. Skrim fosser frem, og innlegget kommer til en umarkert Skrimspiller på bakre stang. MÅL.

Jeg er forbannet!

Svakt hodespill og timing av Simen (forøvrig sliter flere i a-stallen med akkurat denne type hodedueller) Deretter tømmer vi målgården og fokuserer for mye på ball og ballfører enn å ta ut motstanderne i feltet.BALLWATCHING. VI SKAL unngå de situasjonene!

Vi kan akseptere at man taper en duell, men å miste hodet i et område vi skal ha herredømme over aksepteres iKKE:

Skrim har fått selvtillit og vi sliter med å sette spillet vårt. Vi gjør ikke det vi hadde blitt enige om. Istedet for balltempo blir vi stillestående slår langt uten mål og mening.

På høyresiden vår finner ikke Nico og Kris sine respektive posisjoner og det blir mye opp til Sai når på vår venstre side.

Når ballene blir slått i retning av spissen vår, trond, ligger vingene altofr bredt og vi plukker ikke opp stussen.

28 min spiller Ahmet Sai som banker ballen i krysset.MÅL. To gode prestasjoner.

Vi gjør ting enklere og tar over mer og mer av banespillet. Vi produserer sjanser hvor spesielt Sai er giftig på vingen med fine forseringer og tunge, rappe skudd.

En kuriositet: det er merkelig at to av de letteste spillerne i a-stallen har de rappeste og tyngste skuddene. Da tenker jeg i første rekke på Sai og Gøksel.

Vi får straffe og Ahmet, som har mast i lang tid om å få en ny sjanse som straffeeksekutør, brenner straffen!

Ledelsen bestemte der og da at Ahmet ikke tar straffe på en stund.

Husk:

straffesparket og utførelsen sitter i hodet i øyeblikket ikke på en trening hvor man har null press annet en litt prestisje.

Men det stopper oss ikke. Minuttet etter er Sai igjennom på farten. Et langt utspill fra Carlsen når Sai som han banker i goalen. MÅL! Gøy og se på.

Vi leder 2-1 til pause. Vi har gjort jobben så langt, men vi er ikke førnøyd med dette. Dett er en kamp vi skal vise at vi er et bedre lan enn Skrim. Vi skal vise at vi har rutine i laget, at vi har flere fra a-stallen med, at vi har talenter og at vi ikke minst har formspillere med.

GØY!

Stikkeordet er å ha det gøy. Å vise oss frem på en positiv og effektiv måte som involverer alle i laget ikke bare de få som kan drible en mann eller to.

Vi gjør nettopp dette og i 2dre omgang er det kun ett lag på banen. Vi ser at ballen går raskere og delikatesser som sjelden vises på norske fotballbaner.Det bor mye ferdighet i gutta.

Og vi scorer et siste MÅL i det 85 min ved Jostein som har blitt flyttet frem som spiss.

Nico gjør et herlig forarbeidet hvor han raider på siden og skjærer inn mellom back og stopper for å dra på seg begge to. Deretter stopper/skjærer han inn i banen og drar med seg backen. Ahmet kommer på løp og i det forsvarspillerne prøver å støte ut på Nico, hælsparker Nico Ahmet igjennom.

En DELIKATESSE som det lukter klasse av!

Ahmet skyter og Jostein setter returen i goal.

Vi har tatt revansje!

Vi har tatt tre poeng!

Vi hadde det gøy etterhvert!.

Vi har periodevis vært gode og andre perioder mindre gode!

Vi må lære at for å ha det gøy MÅ og SKAL disiplinen og lojaliteten mot opplegget og lagkameraten være til stede.

For en mye bedre høstkveld dette skulle bli kontra sommerkvelden på Skrimsletta.

PS

Morten gjør en god jobb som stopper og har kontroll. Morten! Husk bruk innsiden av foten og vær nøye med når du skal stå, støte og falle!

Mich var ubenytet reserve da han ville spare seg til old boys kampen torsdag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.