Åssiden vant 1-0 over MIF 2

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Sep 2009

Åssiden A-lagt vant lørdag 1-0 over Mjøndalen. En tidlig scoring av Guvenc ble avgjørende. Åssiden kontrollerte hele kampen mot et tamt MIF lag.

Mjøndalen - Åssiden  0-1 (0-1)

0-1  13 min Guvenc

Laget: Syvertsen, Flåterud Johansen, Ottesen, Holm, Andresen, Hansen, Røed (Knudsen 30), Hermansen, Guvenc, Lim (Håkansson), Walseth.

Det ble en tam og litt kjedelig kamp. Åssiden hadde full kontroll stort sett hele kampen. MIF evnet ikke til å sette press på Åssiaforsvaret. Åssiden åpnet godt og kunne og burde leda med to - tre goaller det første kvarteret, men det ble med den ene til Guvenc. En nydelig stikker fra Hansen til Walseth, et godt innlegg som Guvenc møter perfekt fra motsatt og pang i goalen, en fin scoring. Åssia slapp seg nedpå og MIF kom mer med og skapte et par farligheter. Men Åssia kontrollerte det hele greit. Andre omgang var de blå/hvite nærmere både to og tre enn MIF var utligning men det ble totalt sett en tamm kamp. En grei seier som burde vært større og Åssia kontrolleret inn 3 poeng og gjorde akkurat det lille som var nødvendig.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.