DRIM var sesongens siste gjester for ÅIF2 på Åssiden Stadion. (0-1) 0-1.
ÅIF2-DRIM 0-1 (0-1)
Aulie,kris, jostein, peter, mich,håkon,peter, tollef, nico, seb, dokken

14 min DRIM

Vi skulle ut høstens neste siste kamp, sesongens siste hjemmekamp, og var oppsatt på å gjøre en god figur.
Allerede i dagene før kampen merket vi en viss uro i gruppa, med spillere som ytret ønske om både det ene og det andre mht hvilke posisjoner de ville bekle. Siden kampen ikke var av annen betydning enn prestisjen og gleden av å vinne var ledelsen villige til å etterkomme ønskene så godt dette lot seg gjøre. Men, det er et stort MEN her. I bunnen må og skal viljen til å vinne og gjøre en best mulig i posisjonen som bekles.Laget skal være i fokus ikke ønske om å tilfredstille seg selv og sine sekundærbehov.

Når dette er sagt stille vi et meget bra lag på papiret. Dessverre ble det ikke sendt opp jr spillere som vi hadde behov for, men vi satset derfor på å unngå skader på 11'ern.
Kampen åpner med at DRIM er tente og vi er slurvete og sløve. Vi mister ballen gjentatte ganger i midtbaneleddet og fremover i banen. DRIM får stå upresset å prikkskyte mot sine frontspillere. Det er ikke lett å være blå hvit forsvarer da.
Vi starter å spille stort sett ut på vår venstre side. Vi skaper ikke noe særlig da vi kommer midt innpå DRIM sin halvdel før vi stopper opp. Det er lite bevegelse og dårlig rytme i spillet vårt. Det vi husker best fra denne perioden er en langpasning til Tollef, som har et overraskende silkemykt mottak. Tollef prøver å kombinere med Dokkenm , men taktomslaget er ikke satt på maks så tidlig i kampen. Ellers får vi se en annen fin kombinasjon og ett innlegg bak DRIM forsvaret. Det er er det nærmeste si starten av omgangen.
DRIM er sporadiske fremme og har en stor sjanse alene med Aulie . Sjansen kommer etter en feilpasning på midtstreken. Dårlig sikring og vi sover bak. DRIM løper i bakrom og vips alene med Aulie, Aulie redder mesterlig.
Gradvistar vi vår høyre side i bruk,susende løp av Mr Martinsen og Nico, som alltid sprudlende.Vi får etablert et konstant trykk mot DRIM målet, men lukter sjelden mål.
Vi er ikke på rett sted til rett tid. Seb fokuserer mye på antall meter han skal løpe, etter Oslo maraton, og havner veldig ofte langt bort fra målet.
Det nærmeste vi kommer er når nevnte Seb er foran goalen, etter cornere fra Dokkens gode venstrefot.
Vi har ikke det lille ekstra som gjør at vi får ballen over linja. Eller rettere sagt Indremisjonens menn vil mye mer enn oss.
Vi går til pause med 0-1. Ikke bra av oss, men har forstatt god tro på at vi skal kunne komme tilbake.

I pausen gjør vi en rokering ved å bytte på Seb og Jostein.
Andre omgang blir vi mer dominerende enn i første. DRIM ligger disiplinert med 1 mann på topp og jobber knallhardt.
For å bryte gjennom en kompakt forsvarsmur trenger vi spillere som utfordrer og passerer motstandre.Spillere som vil mer enn motstanderne og er klokere enn dem. Nico skal og bør være mannen for dette. Han gjør dette i perioder, men faller tilslutt for eget grep ved å legge seg for å håpe på frispark eller straffe. Det er direkte undøvendig, spesielt når Nico selv kan komme til gode sjanser i kraft av egne ferdigheter, men velger å legge seg istedet. Det blir en parodi.
NICO: DETTE AKSEPTERES IKKE!

Vi får noen store sjanser. Nico alene, men ut ifra det blå...dukker det opp en DRIM spiler.
Vi kommer også til noen andre sjanser, men Sjefen er tydeligvis ikke på vår side denne gangen.
Summa sumarum var dette en uavgjort kamp, men sier som en gammel åssia traver:' Det er alfa omega å sette sjansene sine'

Litt varierende innsats fra gutta ikveld, men 2dre omgangen til innleide Mich oser det godt gammelt nederlandsk backspill av.

Hilsen undertegnede som frøys en kald oktoberkveld!
PS Håper ikke dette skjer for ofte.Vedkommende hater å fryse.

Aulie: gjør mange gode inntredener
Kris: bedre enn på lenge
Jostein: bør score.
peter h: litt slurvete, vanlig standard etterhvert
peter o: må ta større ansvar